[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.dreaq
Forum Index » Profile for dan.dreaq » Messages posted by dan.dreaq
mersi de informare. Am notat. Gata am reusit sa dau tot!
danyer wrote:Nu e cumva Ancistrus? Ca Otocinclus e un peste micutz, 3-4 cm...

http://www.planet-catfish.de/bilder.html

Este primul din stanga sus dar este a dimensiunile pe care le-am spus. Eu l-am primit de pui ca Otocincus - recunosc ca nu m-am interesat daca este intradevar otocinclus sau o alta specie de ancistrus. Ancistrusi am tot avut - specia comuna
Este de fapt Otocinclus - a auzit mai multe persoane cu "otocistrus" s nu stiu de ce mi-a ramas asa in cap. Sorry. Ideea ete ca mai am unul de cca 15 cm pe care nu-l vrea nimeni si il chinui ca pe hotii de cai in putina apa. Cei care au zis ca il vor..... s-au razgandit. Cat despre loatie.......... am completat acolo.
Cand vezi apa cum curge din crapatura din acvariu si te gandesti ca zugravesti pana la parter (de la et 9) - nu mai zic de pesti .................... e mai complicat.
Bucuresti. Colentina
Salut. Imi pare rau ca nu am dat mai multe detalii dar eram in disperare de cauza m-am gandit ca discut prin pm. Oricum, la 30 minute de la postare am si discutat cu cativa care m-au ajutat. Multumesc tuturor pt. ajutor si promptitudine chiar daca nu am fost f. explicit. Sper ca in max 4 luni sa am un alt borcanel (mai mare) de data asta si o mobila mai rezistenta. Mi-e cam goala casa acum sincer sa fiu
Urgent!!!!! Mi-a cedat mobila si mi-a crapat acvariu aseara drept urmare.....donez: 1 Scalar negru 6 cm, 1 scalar diamant 6 cm, 2 scalari voalati, 4 Gurami, 3 ancistrus 6-7 cm, 1 Otocistrus 13 cm, plante diverse, buturugi si acesorii

Cei interesati pls PM

Forum Index » Profile for dan.dreaq » Messages posted by dan.dreaq
Go to: