[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sirsbal
Forum Index » Profile for sirsbal » Messages posted by sirsbal
Vand acvariu 160 L, dimensiuni 800 x 400 x 500 mm.
Din sticla de 8 mm, intarituri longitudinale in partea de jos. Este home made. Are capac din lambriu,colatat negru, cu usita in partea din fata, gauri in spate pt furtun,2 suporturi cu 4 neoane de 18 W. Filtru, incalzitor, pompa de aer, nisip cca 40kg, o buturuga inalta, multe plante, 5 carasi mari, un SAE, un ancistrus, melci pomacea si de substrat.
Pret....300 RON.
Pt poze trimiteti un PM cu adresa de e-mail.
Are cineva de dat mascul de Betta Halfmoon sau Crowntail, orice culoare.
Sau stie cineva unde as putea gasi aceste varietati de Betta?
Ca pe unde am fost am gasit rasa comuna de Betta. Si sunt extrem de frumoase aceste varietati, mai ales Betta Halfmoon.
Caut mascul de Betta Crowntail orice culoare si orice varsta ( sa nu fie prea batran, atata tot ).
Dau la schimb un mascul adult sau adolescent albastru sau ce vrea posesorul.
Bine v-am gasit.
E bine ca ne putem inregistra si pe acest site in cele din urma.
In cele din urma am putut si eu sa ma inscriu in cadrul acestui forum.

Numele meu este Mihai, am 27 ani si sunt din Bucuresti.
Am 2 acvarii, unul Cayman de 75 L, 2 x 18W, filtru BluWave 05, incalzitor, substrat nisip granulatie 2-3mm, plante Hemigraphis colorata, Cabomba aquatica, Rotala rotundifolia, Egeria densa, Myriophyllum mattogrossense, Hygrophyla stricta si Anubias. Pesti - cativa pui de guppy, 10 neoni, 3 corydoras, 2 ancistrus, 3 melci pomaceea mari.
Al doilea un acvariu de 40 L ( home made ), 18W, cu 4 masculi de betta si 3 femele. Acvariul este compartimentat ( nu se intalnesc masculii )

Forum Index » Profile for sirsbal » Messages posted by sirsbal
Go to: