Message |
|
L-am dat de mult, imi cam alerga xifo.
|
 |
|
Salut.
Am avut pasiunea cu acvaristica prin 2007, dupa care din diverse motive m-am lasat o perioada.
Dar revin in forta.
Am un acvariu de 102L plantat, CO2 la butelie, urmeaza un pH controller.
|
 |
|
Multumesc frumos!
|
 |
|
Daca are civena de vanzare in Bucuresti astept PM.
Multumesc.
|
 |
|
pui 7-15 mm
3 lei/buc
minim 5 buc.
yahoo: star.xi
|
 |
|
blue cherry nu stiu ce sunt (cunosc blue pearl shrimp)
am si eu un ancistrus de vreo 8 cm, si un clawn (botia) de vreo 5.
in rest pesti pasnici.
oricum daca ai moss stau lejer acolo si chiar fac pui.
|
 |
|
mai am inca destui daca mai vrea cineva, 3,5 lei/bucata.
|
 |
|
5-10 mm
|
 |
|
Cum spune subiectul vand Red Cherry pui, 4 lei bucata
doar in Bucuresti
|
 |
|
Furtunele incarcate pot obtura pana la 30% din debit - am curatat toate filtrele si tot nu aveam debitul ca la inceput. Apoi am lut un set de curtatare de la JBL (o sarma arc-otelit de vreo 150 cm si capetele cu perii dure). S-au curata BEC. Si a crescut si fluxul ca la inceput.
|
 |
|
Am gasit in sfarsit materialul filtrant FF600/700: 2 bucati in pachet 7,5 lei.
A incercat cineva vata aceea la pachete mari ? Este foarte convenabila dar nu stiu cat de buna.
|
 |
|
Java Moss, Riccia Fl. sau alte plante pe care le aveti in plus.
Astept PM.
Multumesc anticipat.
|
 |
|
Bogdanel, ce ai mai facut cu sistemul ? Ai reusit sa incarci butelia ? Cat te tine la 1 bula/sec ?
|
 |
|
Am descoperit siteul acum cateva luni, am browsat pasiv ceva vreme si acum am facut cont pe forum, pentru intrebarile pe care le am. Am un acvariu de 102L cu rasboras, neoni, plati, molly. De curand am manufacturat si o sticla cu gelatina si un test permanent de CO2. In cat timp sa ma astept la rezultate vizibile asupra plantelor (echinodorus marble queen, Bacoca, anubias nana) avan in vedere ca le dau si fertilizanti lichizi si de substrat (florena) si am un Osram floura si un philips 827.
|
 |
|
In carte scrie ca ultumul material filtrant (vata alba) se schimba odata pe luna. Voi o schimbati sau se spala si merge in continuare ? Pachetul acela de schimb are o singura vata sau mai mult.
|
 |
|
Scuze pentru greseala de ortografie.
|
 |
|
Tea ajutat cum se injumatateste bula fata de reactorul normal sau cam cat se disipeaza mai mult. La mine bua ajunde de la 5 mm la vreo 2 mm fara extensie.
|
 |
|
Daca iau si o extensie ajuta la dizolvarea complenta a bulei ?
|
 |
|
Pai, are 1 metru de traseu si inaltimea de 20 cm. Nu am pus nici un modul optional (inca 50 cm de traseu).
|
 |
|
Pentru 1 bula/sec este suficient ?
|
 |
|