[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: calin20_20
Forum Index » Profile for calin20_20 » Messages posted by calin20_20
merci mult de comenturi....pana la urma am facut beneficiarul sa se razgandeasca...i-am zis ca:
1. nu se vad pestii de deasupra....poate doar sa se vada in cant.... sau sa mai moara din ei si sa stea la suprafata pe o parte........
2. e prea mica adancimea.... si mai mare nu se putea datorita armaturii din placa.... nu e voie sa o spargi dupa ce faci casa....
3. inchipuiti-va si voi ca omul nu are prea multa minte si vroia jucaria in mijlocul livingului...... si vroia sa traga apa din fantana... si apoi sa o evacueze prin canalizare si cica sa-i gasesc eu o modalitate....
4. mai vrea si un perete de apa.... adica un perete de vreo 4 m lungime si vreo 3 inaltime pe care sa curga apa..... belea nu?

Oricum merci de comenturi....
merci de raspuns. Beneficiarul care mi-a cerut acest bazin a mentionat doar pestii ...nu a zis nimic de plante naturale.... in fine... bazinul ca adancime este gandit sa aiba cam 20-25 cm iar ca acces la schimbul de apa si curatarea periodica a bazinului m-am gandit sa las o margine pe care sa se gaseasca respectivele "usite". pe acolo sa se poata pune mancare in apa, sa se poata schimba device-ul care filtreaza apa, care da oxigen.... daca se strica....
peste acvariu o sa fie pusa o sticla securizata care se srpijina ori pe un cadru metalic prins in podea, ori se sprijuna pe buza gaurii. asta ramane de vazut.... oricum nu o sa atinga apa
sunt un tanar arhitect-designer si as avea si eu o intrebare care este foarte problematica in acest domeniu...cel putin pt mine.
Cum se realizeaza si care sunt problemele creerii unui acvariu intr-o pedea.... acvariu pe deasupra caruia sa se poata circula.
bun.... stie cineva ceva despre acest lucru? a vazut facut sau a facut asa ceva?
ma intereseaza costuri si probleme posibile in timp .....

Forum Index » Profile for calin20_20 » Messages posted by calin20_20
Go to: