[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Taz
Forum Index » Profile for Taz » Messages posted by Taz
In volumul acela se pot tine si africani de Tanganyka , specii mici de shelldwellers ca Neolamprologus , Lamprologus etc , da un search pe Google si vezi despre ce este vorba . bafta
Nannostomus Eques
Fain , dar daca era live , era mult mai interesant .
Se gaseste mancare speciala pt pestii de fund gen hoplo , corydoras etc, este sub forma de pastile . arunci 1-2buc seara inainte de stingerea luminii si gata . numa bine
Poti adauga pestii , nu ai prea multi si se vor simti mai bine mai multi , sunt pesti de card , apropo frumos acvariul , ingrijit .
Se gaseste o substanta speciala pt indepartarea siliconului ,am vazut la Hornbach , circa 15lei .
Am vazut pe lista celor de la Nevertebrate .ro , aduc la comanda REd DEvil daca te intereseaza , intri pe site si downloadezi lista PDF . bafta
La acvariile mari de face de obicei incastrat fundul , adica intre laterale .bafta
Daca nu este foarte extins se poate decupa cu o foarfeca zona infectata , am folosit cu succes metoda asta , coada creste la loc .
Nu marimea conteaza ci varsta pe care o au , pe la 6-7 luni incep sa ajunga la maturitatea sexuala , dar depinde mult cum au fost crescuti , hraniti , cati sunt etc .
Este tocmai invers , masculul are fruntea mai bombata .
Am vazut robineti de inox de la Jbl parca , poate ti se potrivesc .
Sa clarific treaba , nu doresc mopani , mangrove , red moor , vita de vie , crengi etc, doresc Driftwood , se vinde la petshopuri si sub denumirea de lemn pietrificat , insa ma intereseaza dimensiuni mari . multumesc
Mersi de oferta ,dar doresc Driftwood in genul celor vandute la petshop , de mari dimensiuni . o zi buna si tie
Cumpar Hemiancistrus sp. (L128) si lemne pt acvariu , driftwood de mari dimensiuni , minim 40cm .astept oferte pe pm
Cumpar lemne pt acvariu , driftwood , mopani etc de mari dimensiuni , astept oferte , preferabil doar din Brasov sau Sf.Gheorghe .multumesc
Un eheim clasic 2215 , e perfect pentru acvariul ala , costa doar 280lei la Hornbach . fiabil , silentios , volum mare pt mediile de filtrare 4l , unul dintre cele mai bune filtre externe ce exista.
reducere : acvariul 70lei , 1 ramirez 10lei , 5 corydoras 30lei , accept si schimburi cu diverse . multumesc
Cred ca singurele filtre externe ce se pot pune deasupra acvariului sunt Aquael Minikani , avand pompa in exterior , dar nu sunt sigur , e doar o parere, in schimb ai putea face un filtru gutiera.
vand acvariu mp 112l 80x35x40 (doar sticla)=80lei , 3 ramirezi bolivieni maturi =40lei , 6 corydoras julli = 50lei , doar Sf.Gheorghe sau Brasov , contact pm . multumesc

Forum Index » Profile for Taz » Messages posted by Taz
Go to: