Ca intodeauna, din pacate in Romania lucrurile se fac numai prost. Chiar daca nu exista o piata mare ca in occident asta nu inseamna ca trebuie se profite la maxim "pe spinarea" celor entuziasmati de acest hobby.
Cine este dispus sa faca business trebuie sa investeasca in infrastructura necesara domeniului daca vrea sa aibe succes. Din pacate in lipsa unei concurente reale cei care detin oarecum monopolul isi permit sa se culce pe o ureche fiind constienti ca isi vor vinde oricum marfa indiferent de calitatea sau serviciile oferite. Sunt de acord ca este un hobby foarte scump si suntem "doar o mana de oameni". Faptul ca-s dispus sa cheltui sume mari ar trebui din contra, sa motiveze pe cel ce-mi vinde marfa sa aibe produse/servicii pe masura.
E ca si cum m-as duce sa-mi iau o masina foarte scumpa si cand ajung in showroom sa am senzatia ca imi iau un Logan (
nu ca ar fi normal ca un client de Logan sa fie tratat aiurea!!!!) Cred ca intelegi ce vreau sa spun.
Si uite asa apar in ecuatie cei care vand underground de prin garaje...

Vor avea intodeauna loc pe piata atata timp cat starea de fapt va fi ca cea expusa mai sus.
Sincer, mai vreau niste corlai si vreo 2 pestani dar am ajuns sa pun pret pe banii mei in sensul in care mi-as dori ca in momentul in care ii bag in buzunarul cuiva sa fiu constient ca am primit ceva care merita valoarea respectiva si mai ales ca am fost tratat cu respect, nu la modul "hai ca l-am mai fraierit odata".
Am avut mai multe afaceri la viata mea si posibilitatea de a ma plasa de ambele parti ale baricadei, adica si cel cariua i-au intrat bani in buzunar.Si m-am ales cu mentalitatea asta paguboasa dar corecta!
Bottom line...Singura sursa reala si rezonabila de vietuitoare/ componente este aceasta micuta comunitate care s-a coagulat in jurul unor oameni de caracter in fata carora ma aplec cu respect!