[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: masterx
Forum Index » Profile for masterx » Messages posted by masterx
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by masterx
Dap, e mascul cel mare, am crezut la inceput ca sunt ceva..... ciuperci . Merci mult!
O poza cu unul dintre carasii mei: http://pg.photos.yahoo.com/ph/vladsm2005/detail?.dir=5e34scd&.dnm=a98dscd.jpg&.src=ph deci baiat sau fata?
Am 7 carasi pe care vara ii cresc intr-o fantana special amenajata pentru ei. Unii din ei s-au facut mari si as vrea sa stiu care este mascul si care este femela... ma puteti ajuta?Este vreo diferenta de aspect intre masculi si femele?
Stiu ca vin cam greu cu postul acesta dar abia acum am vazut ca doresti pestisori sau alte donatii. Eu pot sa-ti dau guppy, molly; asta doar daca mai vrei.
rnicolescu ... De ce vorbesti aiurea? Din ce ai zis am inteles ca doresti binele animalului, in caz ca nu sti pt. un animal e mai bine si mai sanatos sa fie dat la imperechiat. Si chiar daca l-ar da, oricum nu ar fi problema lui pt. ca el este mascul (chestia aia care nu poate naste), iar grija puilor apartine stapanilor catelusei.
:citeste: Donez pui de guppy, in jur de 20 de pui cam la 2-2,5 cm cu tot cu coada. Am pus topicul aici pentru a fi mai bine vazut decat in sectiunea destinata topicurilor de acest gen, aceea fiind in partea de jos a forumului.
Ma puteti contacta pe PM,la id de yahoo: vladsm2005 sau pe e-mail: vladsm2005@yahoo.com. Va voi anunta cand oferta nu mai este valabila.
cat e de mare acvariul tau?
Albastrul de metil nu este pt. asa ceva, el este mai repede un fel de medicament.Iar apropo de culoare apei tale care e aproape galbuie: atunci cand in acvariu algele verzi se inmultesc, culoarea apei devine verde-inchis, iar cand apa este acidifiata, culoarea ei se modifica intr-un brun-galbui.

- O culoare laptoasa a apei si tulbure indica prezenta unor bacterii datorita supradozei alimentare sau a unei filtrari deficitare, iar pentru eliminarea acestora este necesar sa se efect. urmatoarele: se schimba circa 30% din volumul apei (se repeta in 48 de ore), se verifica filtrele, se reduce alimentatia timp de cateva zile.

- O culoare galbuie a apei este datorita acumularii de materii organice, a supraalimentatiei sau a functionarii insuficiente a filtrului, acest fenomen se reduce aplicand o schimbare a 30% din volumul apei, se mareste capacitatea de filtrare a apei, se micsoreaza numarul de pesti din acvariu, se oxigeneaza apa timp mai indelungat.
Daphni de astea le dau si eu pestilor dar combin si cu fulgi mai pun si 10 tubi si halesc imediat. chestia cu mirositu` e normala sunt niste purici uscati iar ce ai gasit tu nu cred ca era picior de gandac. Oricum sunt cam mici daphniile astea si pestii mei le mananca cam greu. Am luat acum 2 sapt. din obor niste daphni mari si vreau sa spun ca am niste pesti super fericiti le papa super repede si dau semne ca ar mai vrea .
oameni buni am cumparat si eu niste oua de artemia ieri si azi au aparut nauplii dar cum ii administrez puilor?
pai chestia cu scosul apei din fantana si evacuarea ei si face cu o pompa de apa mai puternica dar spune-i ca nu e buna apa de fantana pt. asa ceva deoarece in 90% din cazuri contine prea mult calcar care se depune pe pietre si arata ca un .Plus ar avea stropi de apa in casa de la peretele ala pe care curge apa. E frumoasa imaginea de rau ude iar daca mai auzi si susurul apei poti zice ca esti langa un rau. Te las pe tine sa dezvolti ideea.
In liniste si fara urme
nu ma refeream la bani mai... dar pestilor le poti combina mancarea si din 2-3 mese pe zi una poate fi si daphnia pt. ca o pot manca 90% din pesti
well... sa vedem: eu unu nu as face asa ceva ca acvarist in devenire pt. ca un acvariu cu o adancime de 20-25 de cm e ENORM DE PUTIN. Nu poti creste pesti mari si frumosi in asa ceva, pur si simplu nu poti, iar de frumusetea acvariului mai ramane de vorbit pt. ca daca ai sa te duci sa te uiti la un acvariu de deasupra ai sa vezi ca nu poti vedea cine stie ce... si nu se vede frumos. Apa va fi agitata de la aerisirea acvariului, lucru ce va ingreuna si mai mult claritatea apei privita de sus.

EU ZIC SA RENUNTI LA PROIECT. E foarte probabil sa nu iasa bine si clientului sa nu-i placa. Ar mai fi ceva: Fi om bun si gandeste-te putin la niste pesti care nu au un substrat in acvariu... niste plante. E un proiect greu. Daca clientul tau vrea sa faca un restaurant eu zic sa il convingi si sa "bage in perete" vreo 4 acvarii aranjate estetic iar acolo va fi o placere sa te uiti. Ai grija ca trebuie conceput in asa fel incat sa aiba acces sa umble in acvariu cel ce se ocupoa de acvariu.
incearca sa nu iei tubi din piata... eu am luat odata ca nu am avut alternative si erau asa de batrani si de obositi, mai aveau putin si deveneau mini-rame . Erau prea grosi iar guppy ii mancau greu
cu niste daphnia uscata ai incercat?
Parca era un post al carui subiect a deviat pana la "cum sa dispara din melci" si era pomenita acolo o specie de peste... incearca sa gasesti post-ul si asigura-te ca pestele e marin sau nu.
Nu cred ca sunt de cine stie ce ajutor, oricum nu sunt de acord cu pestii primiti. Unii dintre ei pot deveni adevarate poveri pe care ti-e mila sa le omori sau sa le dai
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index