[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
peste necunoscut....  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
nico
Junior member

IP:

buna! am primit un peste, de care nu am mai vazut pana acum . pare marin dar cine mi l-a dat a zis ca nu e. e galben cu pete negre si are capul mai mare, nu are opercule si cica mananca melci. nu l-am pus in acvariu pt ca avea gris si acum sta cam necajit. mancare nu vrea dar i-am dat un melc si l-a mancat imediat. as vrea sa stiu ce peste e si conditii ii trebuie, pt ca nu am gasit nimic.
mihai20005
Member

IP:

Incearca sa pui o poza cu el, asa poate vei primi un raspuns mai repede.

"In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc"
[Yahoo!]
johnny6600
Senior member
[Avatar]

IP:

Cred ca este tetraodon biocellatus.

Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist
masterx
Junior member
[Avatar]

IP:

Parca era un post al carui subiect a deviat pana la "cum sa dispara din melci" si era pomenita acolo o specie de peste... incearca sa gasesti post-ul si asigura-te ca pestele e marin sau nu.
Nu cred ca sunt de cine stie ce ajutor, oricum nu sunt de acord cu pestii primiti. Unii dintre ei pot deveni adevarate poveri pe care ti-e mila sa le omori sau sa le dai

Acvarist in devenire
[Email] [WWW] [Yahoo!]
RaresLuc
Senior member
[Avatar]

IP:

Si eu cred ca este Tetradon daca arata ca in poza.
image
Uite aici s-a mai discutat.
[Email]
johnny6600
Senior member
[Avatar]

IP:

Pestii marini nu se vand chiar pe toate drumurile si in plus un peste marin are nevoie de apa sarata.Sigur e peste de apa dulce si pun pariu ca e tetraodon.

Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist
nico
Junior member

IP:

multumesc! este tetraodon, dar problema e ca nu prea am multi melci...a sa ii dau pana ii termin si o sa caut rame si tubi.in ultimul timp nu am gasit tubi pe la magazine si nici in piata..
masterx
Junior member
[Avatar]

IP:

incearca sa nu iei tubi din piata... eu am luat odata ca nu am avut alternative si erau asa de batrani si de obositi, mai aveau putin si deveneau mini-rame . Erau prea grosi iar guppy ii mancau greu

Acvarist in devenire
[Email] [WWW] [Yahoo!]
CapellaCt
Junior member

IP:

Salutare si bine v-am gasit,primul meu post este prima intrebare(sa nu mai deschid alta discutie postez aici).Am primit 2 pesti insa nu stiu ce sunt Sper sa gasesc raspunsul mult asteptat aici.
[Thumb - 100_3215.JPG]

This message was edited 1 time. Last update was at 08/03/2011 22:42:11

[Email] [Yahoo!]
scubu
Member
[Avatar]

IP:

ai primit'' niste '' Frontose ,cam speriate dupa culoarea afisata,mai cegraba stresate de dimensiunea bazinului...fa ceva si ia-le o casa mai mare...repede...

.....
[Email] aim icon
CapellaCt
Junior member

IP:

Multumesc @scubu,e adevarat ca poza e imediat dupa mutare;tinuti in galeata cca. 2-3 ore pana am ajuns acasa.²Casa² ce pot sa spun,are 200l si pestii aveau aceeasi culoare de cand i-am luat;in afara de mutarea lor intr-un acvariu mai mare imi recomandati si altceva pentru a linisti pestisorii?

This message was edited 1 time. Last update was at 08/03/2011 23:45:52

[Email] [Yahoo!]
gengiskhan
Moderator
[Avatar]

IP:

In primul rand, iti recomand sa treci pe la rubrica "Despre noi", sa-ti faci o mica prezentare, sa stim cu cine vorbim.

In al doilea rand, iti recomand sa-ti deschizi un topic al tau (la "Coltul incepatorului" de exemplu) in care sa-ti expui toate problemele si intrebarile.

I can't brain today ... I have the dumbs.
[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: