[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: viktorre
Forum Index » Profile for viktorre » Messages posted by viktorre
mersi pentru sfaturi
dar, daca o pun pe o buturuga, se intinde pe toata buturuga?
salut, daca are cineva jawa moss de dat? sunt din resita, judetul
caras-severin
hmmm, vreau sa achizitionez si eu cladophora, dar nu stiu sa am grija de ea. am inteles ca trebuie tunsa. imi poate spune cineva cum si cand se tunde, sau daca mai trebuie facut altceva cu aceasta planta?
as vrea si eu sa incerc sa prind in acvariul meu cladophora
daca are cineva va rog dati un PM
sunt din resita, jud. caras-severin, dar nu ma deranjeaza un drum pana la timisoara sau lugoj daca merita
ma intereseaza pe mine restul de pesti, dar eu sunt din resita, crezi ca merge prin curierat rapid?
salut, ma intereseaza rechinii
salut, pret si dimensiuni?
am reusit, am pui de nigro, daca le pot spune deocamdata asa, sunt niste puncte mici, maronii si topaie intr-un colt de acvariu unde femela ii tot aduna , iar masculul sta de paza.
se repede chiar si la mine in momentul cand ma apropii de acvariu sper maine sau poimaine sa inceapa sa inoate singuri, inca mai au sacul vitelin
in legatura cu extraterestrii, nu cred ca au fost ei rautaciosule, dar pana acum le stingeam becul peste noapte si dimineata nu mai erau icre, de data asta l-am lasat aprins. se pare ca am reusit
salut, mi-au mai depus de doua ori, dar aceeasi poveste
stau, pazaesc icrele si dintr-o data dispar
ce sa fac?
cat ceri pe ea?
donez pereche de nigrofasciatum maturi, deoarece am doua perechi si se cam ciondanesc
multumesc tuturor pentru sfaturi
astept sa depuna din nou, cand probabil vor aparea alte intrebari
crezi ca ar ajunge intregi in resita?
nu se vede nici urma de pui, se pare ca au fost mancati, am scapat de torocatus si de biocelatum, sper sa fie bine data viitoare :-) , apropo, cam ce temperatura trebuie mentinuta pentru a fi bine pentru icre si alevini ?
pai, 80/30/40 (L/l/h), perechea de nigro s-a stabilit intr-un colt, iar cea de biocelatum in partea opusa, nu se baga in seama unii pe ceilalti, problema cea mare cred ca sunt torocatusii, aia umbla ca nebunii si sunt destul de mari, masculul de nigro este tot agresiv si sta sub o piatra, unde nu intra alt peste, ii rupe pe toti care se apropie, dar au trecut deja vreo 4 sau 5 zile de cand am observat icrele. mai am vreo speranta la pui??
viktorre wrote:rectific biocelatum nu octofasciatum
Pai ce sa fac??
sa scap de torocatus si octofasciatum??
Ii donez, e cineva interesat??
salut, in urma cu doua zile , am observat niste bilute pe o piatra din acvariu, in preajma erau femela si masculul de nigrofasciatum, mai mult femela.
le-au ventilat, si-au aparat teritoriul, dar am fost plecat de acasa pentru cateva ore iar cand m-am intors, nici urma de icre, in cuib, care pana cand am plecat era curat, am gasit nisip, iar masculul este foarte agresiv.
ce s-ar fi putut intampla?
in acvariu mai am o pereche de octofasciatum si doi torocatus

Forum Index » Profile for viktorre » Messages posted by viktorre
Go to: