[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: florin_tripa
Forum Index » Profile for florin_tripa » Messages posted by florin_tripa
dar am citit pe formu ca scalarii foarte greu isi aleg perechile...si cum pot sa ii cumpar eu pereche..nici macar nush ce ii mascul sau femela...sorry ca va stresez atat
nu ma prea pricep (la ce fel de scalari erau), era negru cu dungi albe si pe cap avea o culoare galbui - portocaliu, apa are 27 de grade, schimb cam 10 l de apa cam la 3-4 zile, ..nu avea pete pe el, restul pestilor din acvariu deocamdată nu au nimik, dar scalarul mare sta singur, si sincer nu as vrea sa il dau ca tare drag mii, dar nici sa il vad stand tot singur nu imi place, chiar nush ce sa fac
din pacate a murit la 2 ore dupa ce am postat...ceilalti sunt bine (vioi), sper sa nu pateasca si ei ceva (le-am pus cateva picaturi de albastru de metil), apoi nush, sper sa nu se duca si ceilalti. . . asta care a murit era pereche cu celalalt mare (s-au cel putin asa mi s-a spus cand i-am cumparat), ce sa fac acuma sa nu se simpta celalalt singur, ca tare amarai ii saracu
Buna, am un acvariu de 70 l, 2 scalari cam de 7-8 cm, 2 mai mici, 3 zebre, si un betta, pestii ii am cam de o luna jumate, si de cateva zile nu imi place de un scalar mare...la inceput statea singur in plante, acuma sta tot timpu pe fundul acvariului cu capul in sus si coada ii atinge fundul acvariului, si nush ce are si tare mii frica de el, are ceva boala sau ce ar trebui sa ii fac?....multumesc

Forum Index » Profile for florin_tripa » Messages posted by florin_tripa
Go to: