[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: antoiasi
Forum Index » Profile for antoiasi » Messages posted by antoiasi
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by antoiasi
Cred ca am fost foarte clar ca pentru mine chestiunea financiara nu reprezinta o problema. Si cu asta basta.
Nu-mi cer scuze pentru ca nu am motiv. Si nici nu sunt aiurit.
Sa nu se inteleaga cumva ca prin tot scandalul pe care l-am creat cu postul asta am incercat sa arunc anathema asupra site-ului care gazduieste forumul. Nici vorba.
Insa consider ca este datoria mea sa anunt si pe altii de ceea ce am patit. In alta ordine de idei, sa se ia in consideratie faptul ca imi citesc cu multa atentie actele. Mi-au trecut prin maini pana acum zeci de mii de acte de tot felul si de aceea imi fac copii ale acestora. Nu de alta, dar uneori memoria ne poate juca feste. Tuturor.
Da, trebuia sa dau un telefon. Vina mea. Sa-mi fie invatatura de minte.
Sandu wrote:
antoiasi wrote:... modificarea posturilor si a datelor din cutia mea cu mesaje nu o accept. Cum a facut acest lucru nu ma intereseaza.
....pai asta e, ca nu se poate sa iti faca asa ceva nimeni...nici macar un admin cu atat mai putin un user.

Pe lumea asta numai sa-ti scoti pantalonii peste cap nu se poate. Si ar trebui sa spun "incheiat citatul" pentru ca expresia (neacademica) nu-mi apartine.
Am obiceiul de a face copii dupa corespondenta pe care o intretin. Pt. arhiva personala. Iar in acea corepondenta scrie altceva decat ceea ce gasesc eu acum pe site. Despre asta e vorba.
Daca dumneata inchei un contract sau o intelegere, fie ea si verbala, cu o alta persoana, si ca urmare a respectivei intelegeri intretii o oarecare corespondenta cu persoana in cauza, iar pe parcursul derularii contractului intervin schimbari, cum anunti pe respectivul de acestea? Printr-un nou act sau modificand toata corespondenta intretinuta anterior?
Nu intelegi ca am arhivat mesajul respectiv. Vezi ca nu incerc deloc sa fiu fara bun simt.
Primul PM pe care mi l-a trimis avea titlul "Vine TLD-ul". M-am bucurat. Am arhivat mesajul. Azi cand am deschis acel mesaj ARHIVAT, surpriza: titlul modificat: "Vine 930-ul". Ori, daca e vorba de corectitudine, anunti clientul de modificarea survenita intr-un mod cat se poate de transant. Nu ma deranjeaza deloc faptul ca am primit un neon in locul altuia. Este bun si acesta. Insa nu mi se pare corect modul in care se incearca stergerea unor urme.
Deci, treaba cu paranoia las-o deoparte. Personajul care vinde neoane a anuntat sus si tare ca vinde TLD 965. OK. Ca a crescut pretul (de la 150.000 la 200.000) nu ma intereseaza. Problema este ca a trimis neonul la Iasi (TLD 930 in loc de TLD 965) fara sa ma anunte ca a schimbat oferta. Am acceptat acest lucru. Dar incercarea de a-si sterge urmele (prin modificarea posturilor si a datelor din cutia mea cu mesaje nu o accept. Cum a facut acest lucru nu ma intereseaza.
Mi se pare inadmisibil modul in care a procedat cel ce si-a propus sa vanda neoanele. Imi aduc perfect aminte ca era vorba de tuburi TLD 965 si nu TLD 930. Si-a sters toate urmele sperand ca nu isi va da nimeni seama. A schimbat titlul postului, a umblat in raspunsurile forumistilor, ba, mai mult, a umblat si in cutia mea cu mesaje.
RUSINE!!!
Nu credeam ca pe un forum de acvaristica respectabil se poate ajunge la asa ceva.
Sincer sa fiu, dupa aceasta nefericita intamplare nu imi mai pasa daca am sa fiu alungat de pe site.
Oricum, modul in care s-a procedat mi se pare mizerabil.
Aviz amatorilor.
Pai, pt. moment cred ca iau numai unul. Multumesc.
Salut. Daca sunt tuburi de 60 cm, ma abonez si eu
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index