[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cerbinio
Forum Index » Profile for cerbinio » Messages posted by cerbinio
Am primit la serviciu un acvariu si sunt unul dintre cei care ne pasa ... am avut ceva pbme, dar daorita forumului s-au reolvat insa a aparut alta ... se inmultesc melcii ca nebunii ... plsu ca nu avem p[lante in apa .. am avut doar una ... si nici nisip pe bundul acvariului ... ce tb sa fac ... intrem in panica sau nu? ... mersi mult
need help! Inca nu stiu cum se manaca forumul asta ... si intre timp ... pestisorii mei mor ( ...

... detalii: acum 2 saptamani sefa a primit un acvariu .. cu tot tacamul ... avariu 26 l ... 6 pestishori: cred ca guppi, xifo si neon - cate doi - asa sa nu le fie urat -- desi acum am citit muult si am inteles ca neonilor le place sa fie in grupuri ... tot cu pestisorii a venit si termostatul si aeratorul ... am asteptat noi pana s-a incalzit apa la temp care trebuie 24-25 grade si apoi i-am pus in apa - insa am aflat ca trebuia sa cream si o flora - bine-nteles ca a primit si o plantutza si mancare si Clrocid si AlguMin .. am respectat si proportiile si toate cele ... si pestisorii erau si inca sunt activi ... insa am dubii cum ca ar manca corespunzator - adik mi se par prea mari bucatelele si nu stiu daca manaca sau doar asa fac pestii - iau in gura 'chestiile' altea de pe fund . Si ca 'bonus' (( ... au murit ieri doi ... un xipho si un guppi ... e drept ca eu nu am fost la birou - deci nu stiu ce s-a intamplat in ultima saptamana - insa apa se schimba doar 15-20% asa cum am citit pe site si mancare putina si d 2-3 ori pe zi ... da-mi un sfat sau spune-mi pe unde sa citesc ca mi-am prins urechile cu netu' si forumul. Multumesc frumos!

...just me...

Cerbinio

Forum Index » Profile for cerbinio » Messages posted by cerbinio
Go to: