[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: stefanoo7
Forum Index » Profile for stefanoo7 » Messages posted by stefanoo7
...
Anybody?anyone?
cred ca 26 de grade e cam multisor.. un optim bate pe la 21.. si am impresia ca oxigenu fuge mai repedde din apa la temperaturi mai mari..plsu ca simpla logica spune ca ei stau pe fund unde de obicei in mediu natural (nu acvariu) este mai rece... si in parerea mea incalzitoarele fara termostat nu fac asa multi bani decat daca le potrivesti perfect ceea ce e imposbil tinand caont de variatia de iarna vara..adica vara il scoti si gata. doar cei 2 centi ai mei
vand/donez fossilis de cca 15 cm contra enormei sume de 5.000 lei vechi(pret discutabil). Care vrea, care poate sa aiba grija de el, tre sa vina in zona pajura, capatul 331 sa il ridice. eu il am de la cineva care vroia sa il arunce, asa am zis ca fac si eu da nu am inima, arata ca un somn in miniatura, cica sa fiti atenti ca are niste tepi veninosi, deci nu se magaie, ma rog.. aviz amatorilor... primul venit primul servit.. eu sunt destul de ocupat zilele astea da mi-e mila rau cum se chinuie intr-un borcan de 5 kile, nici macar nu sta relaxat ci curbat. care vrea,c are mai doreste, bucuresti, yahoo id stefanoo7 - lasati mesaj va raspund cand vin cand pot.
Ok ai castigat, mi-e prea mila de el cum se chinuie saracu,si nici nu am inima sa il arunc la canal asa ca renunt la retributie, da vii sa il iei, poti sa ma contactezi pe mesenger pe yahoo, ca aluzie stau in damaroaia, capatul autobuzului 331.
Ti-l donez la 50.000 daca vii la piata presei libere sa il ridici
Am un Fosilis mare negru cu mustati si urat saracu..care am auzit ca nu poate sta cu alti pesti ca ii mananca(obicei prost). Care e din Bucuresti si il vrea si are 10 ron(habar nu am cat face e un pret simbolic) sa ma caute aici sau pe yahoo messenger. Are vreo 12-13 cm si sta saracu intr-un borcan de 5 kile.

Forum Index » Profile for stefanoo7 » Messages posted by stefanoo7
Go to: