[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: atomix
Forum Index » Profile for atomix » Messages posted by atomix
cum luam legatura ca m-ar interesa....astept un raspuns
sau da`mi un mail pe atomix@cibernet.ro
m-am documentat despre boala GRIS, am citit multe despre ea....si am observat ca puii mei de oscar au acea boala.
Am marit temperatura la 30 de grade, am bagat in apa sare neiodata, dar mai am o nelamurire.....am luat si albastru de metil.....la 180 de litri de apa cam cate picaturi sa pun????? e albastru de metil cumparat din farmacii (concentrat)

Va rog sa-mi dati un pic de ajutor
poate imi lasi un id`u de mess....daca practici asa ceva ...si pove live...merci
de temperatura...hmm...am 27 de grade in acvariu...ii dau mai mult???
mi-am cumparat de 2 zile niste pui de OSCAR (6 bucati)
am un acvariu de 250 L, un filtru cu burete 90L/h si unu intern cu site si carbune 300L/h si un incalzitor AQUAEL 100, azi le-am schimbat cam 30% din apa si cand m-0am intors acasa am vazut ca majoritatea aveau niste puncte cat o intepatura de ac albe

va rog spune`ti ce boala este si cum se trateaza!!!

multumesc anticipat
are cineva pui de oscar de vanzare????...sau ceva cunostinte care ar avea

multzam
merci mult...doar varianta aceasta am gasit-o ... de rasina nu am stiut....il mai las atunci
mi`am finalizat un decor din polistiren imbracat in ciment.......azi e a doua zi de cand e la uscat ......oare sa bag apa in el????????

ii in 3 straturi de ciment , ii tare ca betonu....dar inca pare umed
emulsie de sapun????.....pai pana acuma am facut craterele si am dat primul strat (un pic de nisip si restul ciment)..maine voi da al doilea strat ...(mai mult nisip decat la primul si ciment)
ma pregatesc sa-mi fac un decor acvariu din polistiren
mi-am luat polistiren expandat de 5 ..un sac de ciment...silicon bison aqau pentru lipire pensule tot ce am nevoie, dar nu stiu ce sa folosesc pentru ultimul strat (cel colorat) va rog ajutati-ma cu un sfat...ce vopsea sa bag in ciment????????...sau ce pigment (am nevoie de verde, rosu si maro)
bine mai m`ati convins sa raman la 110x50x50

problema e ca numa sticla de 8 am gasit
al meu 110 cm x 70 x 46 70 e inaltimea....
mai oamenilor am fost si am gasit sticla de 8 si a zis tipul de acolo ca daca imi face fasii de sticla pt intaritura imi e buna la un acvariu de 350 litri

voi ce ziceti???
dimensiunile ar fi cam lungime 110cm inaltime 55 cm si latime 55 cm

cam ce sticla as putea sa folosesc????

deoarece am fost la o frima si mi-au cerut o graza de bani pt un acvariu de 394 litri....si mi-am gasit la un atelier de termopane sa mi`l lipesc numa sa am sticla
vreau sa imi fac un acvariu intre 300 si 400 litri...si nu stiu din ce sa il fac.....poate ma puteti ajuta voi
cumpar acvariu intre 300 si 400 litri (fara capac si alte dotari) astept oferte
se poate confectiona un acvariu din PLEXIC???.... daca da (si stie cineva va rog sa-mi spune-ti) daca nu.... la un acvariu de 400 Litri ce sticla ar merge

multzam
am facut niste poze la acvariul meu.....poate imi spuneti daca e bine sau nu cum l`am amenajat si ce parere aveti...multumesc

http://pirania.xhost.ro/

nu fac reclama ...sunt doar poze cu pestii meii
scuza`ma dar ieri i`am masurat si unul are 8 si unul 10 cm .....la chestia cu incetinirea cresterii am renuntat deoarece mi-am gasit sticla de 14 secure si in maxim o luna imi fac un acvariu de 400 litri.

azi am sa le fac niste poze

ma scuzati dar pana acum nu am avut de a face cu pirania (se vede nu?)
inca o intrebare : la pestele ranit i`a crescut inotatoare ii foarte vioi...nu mai are rani intr`un cuvant; ce ziceti pot sa`i dau drumu in acvariu mare? (in acvariul de 120L am un acvariu acoperit cu o sita, de 35 litri)
multzam inca odata

Forum Index » Profile for atomix » Messages posted by atomix
Go to: