[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Rmirez
Forum Index » Profile for Rmirez » Messages posted by Rmirez
de vreo saptamana am observat ca unu din pestii mei betta a inceput sa se decoloreze ...mai exact are o pata mare alba ca si cum iar fi cazut pelea si ia ramas doar carne pata se intinde pe jumatatea din fat a corpului ...si este singurul exemplar care are asa ceva ..daca ati patit si voi asa ceva datimi si mie un sfat ce ar trebui sa fac sau cel mai important daca este cumva o boala asta ca imi este frica sa nu ia si ceilalti pesti astept sfaturi de la voi multzan frumos
aaaa..uitasem vreau sa va multumesc ina o data tuturor care mati ajutat sa imi salvez pestii
am pierdut 3pestisori dar restul au scapat nu mai am gris in acvariu dar ma confrunt cu alta problema acum .....mi se ridica temperatura in acvariu si nu stiu ce sai fac ca sa scada..
Nu de alta dar am inteles ca neonii nu suporta prea bine caldura va rog datimi un sfat ...
multumesc alina_g ...dupa ce am pus in aplicare ceea ce mi-ai scris in sfarsit am inceput sa vad o usoara revenire dar sa stii ca am bagat verde de malachit si beta a avut de suferit aproape ca iam pedut dar azi izm vazut plibanduse prin acvariu ca si cum nimic nu sar fi intamplat
MULTUMESC tuturor ptr sfaturi ...sper sa isi revina cu totii
am incercat si eu metoda asta cu cresterea temperaturii dar este eficienta doar la neoni dar ceilalti sunt in continuare afectati si mai presus de toate azi mi-a murit un scalar sunt disperat va rog dati-mi alte solutii ca ce am gasit pe forum nu a mers decat la neoni..doar pe ei iam putut scapa de gris...
incercati sa-mi dati o solutie rapida ca altfel risc sai pierd pe toti
am cumparat acum cateva zile niste neoni si la ceva timp dupa aceea pestilor mei le-au aparut niste puncte albe pe corp (seamana cu bobitele de gris) ce credeti estevreo boala si daca da zicetimi si mie ce trebuie sa fac VA ROG FRUMOS
mie imi plac toti dar ptr scalari am o slabiciune ....daca voi spuneti ca asta este singura solutie ca sa le fie bine ai voi da pe ceilalti si voi pastra doar scalarii .....VA MULTUMESC de sfaturi
pai nu stiu cat sa iti spun ca sunt de mari au cam in jur de o luna ai tin la 27 de grade, iar la plante stau cam prost ca trebuie sa mai cumpar oricum ar avea unde sa se ascunda .......iar cu zebrele sa stii ca nu au probleme cel putzin pina acum ai dreptate zebrele sunt cam agitate....acum eu nu stiu daca este normal comportamentul lor (la scalari ma refer)
am incercat sa le dau in mai multe locuri de odata dar fara nici un rezultat iam separat kiar dar se gaseste mereu un ul care sa o faca pe seful si sai bata pe ceilalti .......este normal comportamentul lor avind in vedere ca au cam o luna dupa spusele celui de unde iam luat
momentan nu am decat 4 scalari si ai tin intrun acvariu de 100 l langa doi guirami, doi beta, doua zebre si doi xifori
mi-am luat si eu scalari ptr ca imi plac la disperare dupa parerea mea sunt regii acvariilor dar mi se pare ca sunt prea teritoriali am unul care ai bate cam pe toti ...asta doar cand le dau de mincare ce ar trebui sa fac ca sa poata minca si ceilalti ca nu prea mai apuca ....cine stie mai multe despre sclari daca se poate un raspuns ms
si eu am tot scalari si am incercat sa le dau mai multe feluri de harana ceea ce maninca ai mei cel mai mult este TETRA MIN si TETRA PRO dar poti sa intri mai sus la MENIURI PTR PESTI si ai sa gasesti la DALLES mai multe feluri de hrana
salutare din cate stiu eu in farmacii sunt mai multe feluri de spirulina este buna toata sau doar un fel anume
iti multumesc frumos am gasit ce cautam
spuneti-mi si mie ce hrana este mai recomandata ptr scalari ca ai mei nu prea vor sa manince cum trebuie
am si eu o intrebare ptr voi ..eu sunt mai nou in acvaristica si as vrea sa stiu care este hrana cea mai recomandata ptr scalari caci mie mi se pare ca nu prea le place ceea ce le dau eu acum si va intreb pe voi care cred eu ca aveti mai multa experienta in domeniu

Forum Index » Profile for Rmirez » Messages posted by Rmirez
Go to: