[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: alex08
Forum Index » Profile for alex08 » Messages posted by alex08
high resolution

In curand un nou jurnal de bord, sa va povestesc ce s-a mai intamplat cu acest setup de cand au venit caldurile.
image

Creveti Orange - Neocaridina davidi var. Orange

Pret : 5 lei/buc
Pret pachet 10 : 45 lei
Pret pachet 20 : 80 lei

Mai multe detalii pe PM sau mail : alex08acv@yahoo.com
Pozele gen cele de mai sus (in detaliu, doar o planta, un peste, un crevete) le fac cu aparatul vechi, Benq DC C1255, in modul macro. Cele de ansamblu le fac mai nou cu un Canon 450D.
Sper sa reusesc sa iau si un obiectiv macro pentru Canon, abia astept sa vad ce poate sa faca.
image
image

Stati linistiti, spre sfarsitul lui august sigur o sa am destule de scos.
O adevarata padure la suprafata apei, Aeschynomene fluitans :

image
high resolution

Multam, Stefan. Mai e loc de niste modifcari, am ceva planuri.
image
image
image

image
Multumesc, Blue.
Desigur, tinem legatura.
Dintr-un alt unghi, de data aceasta si cu un mic efect de rasarit/apus :

image

Iti multumesc George.
Am disponibile urmatoarele :

image

^majoritatea plantelor provin din acvariul de mai sus

-Mimoza acvatica (Aeschynomene fluitans) - 10 lei/planta (plante de minim 10 cm lungime) ;
-Heteranthera zosterifolia - 1 leu/fir (minim 15 cm) ;
-Myriophyllum mattogrossense - 1,5 lei/fir (minim 15 cm) ;
-Anubias barteri var. nana 'petite' - 10 lei/planta (minim 6-7 frunze) ;
-Bacopa 'Compact' - 1 leu/fir (minim 10 cm) ;

Creveti Orange (Neocaridina davidi var. Orange) - 4,5 lei/buc (dimensiuni 1-1,5 cm)

image

Detalii pe PM sau mail : alex08acv@yahoo.com
Stefan, cam asa se vede cand intru in camera. Mai sunt cateva unghiuri frumoase, dar trebuie sa gasesc o pozitie buna de pozat, geamul curbat ma cam trage in jos la capitolul asta.

image
image

Stefan, cum e gata aranjamentul, vi-l si arat.
image
high resolution

Va multumesc!
image

Jurnal de bord 07.07.2015 :

Spuneam zilele trecute ca am facut ceva modificari in peisajul Trees of desire. Ele au aparut ca urmare a aglomerarii partii din dreapta, unde aveam numai plante cu crestere rapida.
Astfel, pentru a da un aspect si mai frumos 'padurii', am mai introdus un 'copac', cu o gramada de vegetatie in jurul lui. Am incercat totodata sa dau si un efect 3d, adica setup-ul sa se vada bine din mai multe unghiuri, nu doar din fata.
Mai am ceva de lucrat la capitolul acesta.

Azi am mai primit ceva plante noi (vi le voi prezenta dupa ce le voi gasi locul potrivit in peisaj) si urmeaza sa finisez si cararile (da, nu mai este doar o carare, acum sunt doua).

Nu am uitat nici de efectul de rasarit/apus, asa ca sper sa iasa ceva frumos intr-un final.

Sper spre sfarsitul saptamanii sa fie gata cu totul, punem acumulatorii la incarcat si tragem!

P.S. : Trees of desire ramane un setup drag si pe care sper sa-l duc la un nivel mai 'inalt'.
Myriophyllum mattogrossense
image

hauserBZ, te anunt.
image

Asa arata acum setup-ul, cu cateva modificari la toate capitolele (flora, fauna si hardscape).
Va spun mai multe intr-un jurnal de bord, zilele ce urmeaza.
Ludwigia sp. 'Mini Super Red'
image

Va multumesc!
Sfarsit de Iunie
image
high resolution

Forum Index » Profile for alex08 » Messages posted by alex08
Go to: