| Message |
|
|
|
Buturuga din stanga cum privesti acvariul, e mai la umbra, dar e destul de masiva, aceia a fost candva lemn masiv, "sculptura se datoreaza la multe generatii de ancistrusi de-a lungul a vre-o doi ani
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Frunzele sunt de la noi din gradina, asa sunt sigur ca nu sunt cu chimicale: mar si par
|
 |
|
|
Si un look un pic modificat, imbunatatit zic eu(work in progres  )
https://youtu.be/oG28fqhZDwI?si=gR_kihz1OEzBTkJ5
|
 |
|
|
|
Nu stiu sa fie neaparat toxic acel mucegai(apare tot timpul pe lemne mai ales pe cele mai proaspete la apa dulce-eu am pus crengi proaspete si am avut o gramada la inceput, e defapt un biofilm, dar poate nu sunt eu suficient de informat), mai poti rezolva la modul ca tii lemnul o perioada in apa sarata pana se impregneaza bine. Unul din proiectele mele de viitor mai iconoclast asa.. e exact un recif din zona mangrovelor cu mult lemn si clown fish si ceva nevertebrate
|
 |
|
|
Am inteles ce ai spus, am facut si cu jbl si sera . Plus daca la apa de osmose imi da 0 gh 0 kh clar functioneaza testele.
Din pacate daca ne referim la fosfati testele si Sera(mai ales) si JBL sunt varza, nici cel de la Salifert nu e cu mult mai grozav(o idee poate, desi restul de la ei sunt bune) singurul care e bun, din cele mai vechi clasice e Hanna(ca pe astea mai noi de la saratele nu le stiu)
|
 |
|
|
Samy wrote:La cat Gas sa acumulat sub subtrat fara circulatia apei cu siguranta vei avea pe viitor si mai multe bule iesind din substrat. Nu deranja substratul ,daca plantezi replantezi schimba minim 50 la suta din apa . Acel substrat emana atat amoniu ca poate omora cam tot ce e prin acavriu . Sincu siguranta arde si plantele. Spor
|
 |
|
|
|
Votez si eu pentru salbaticie
|
 |
|
|
|
Mie imi place, e fain/naturel aranjat
|
 |
|
|
|
Si un Nanay in black.. water, ca tot avem frunze buluc(de mar si de par, nu folosim chimicale in gradina sau livada)
|
 |
|
|
 , asteptam finalizarea
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Un acvariu de acum exact 2 ani, legatura cu cel cu Nanay de acum sunt cele doua plantute de echinodorus plasate mai central(cea mica avea aprox. 4 cm) si care acum ocupa bazinul mare.
PS Ordinea am plasat-o aiurea, dar va dati voi seama
|
 |
|
|
|
FELICITARI
|
 |
|
|
|
Fiind un central american: crengi si pietre mai rotunjite(nu sparte), pe jos nisip cu ceva pietre (tot rotunjite) dar nu amestecat uniform!
|
 |
|
|
|
Subscriu si eu la blackwater, sau macar ca tema pe viitor, actualul e superb ca de obicei
|
 |
|
|
|
Frumosi, manacapuru nu sunt adulti?! Pai ii postezi demult, sau astia sunt altii?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
 Acuma am si eu o intrebare prosteasca, pentru unii, de ce Echinodorus la Tanganyka ?!
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|