[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: aladinadi
Forum Index » Profile for aladinadi » Messages posted by aladinadi
Multumesc mult pentr raspuns dar se pare ca sarea si apa mai calda nu a rezolvat problema si cit i-mi dau eu seama rana de pe corp s-a agravat mai mult .O sa cumpar medicamentul acela dar vreau sa stiu cum sa-l folosesc.multumesc inca o data.
Astazi i-am facut o baie de 30 de minute cuTetra Fungistop si vreau sa stiu daca credeti ca pot continua cu solutia asta sau ar trebui sa o schimb
Am un acvariu de 80 litri in care am doi carasi cap de leu cam la 15 cm cred ca au in jur de un an si jumatate.De citeva zile unul dintre carasi se freaca de obictele de acvariu in special de termometru si totodata am observat pe corpul lui o portiune mai inchisa la culoare ca o lovitura.Va rog ajutati-ma cu ceva sfaturi si daca considerati ca trebuie sa ma mai intrebati ceva nu ezitati.Va multumesc
Mersi Hans pentr raspunsurii.Ideea mea era ca daca pot tine plantele separat dupa ce le cumpar cu ceva solutie pentru a le dezinfecta.Cineva mi-a zis ca pot tine plantele o zi in apa cu citeva picaturi de formol?,ceea ce mi-sa parut un pic ciudat.Thanks anyway.
Salut.
Am un acvariu de 80 litri in care am doi carasi oranda cap de leu cam de 15cm fiecare.am un substrat de pietris+nisip si as dori sa stiu ce plante pot pune in acvariu care sa fie compatibile (sa nu le manance)cu carasii mei
Ce ar trebui sa fac inainte de a baga o planta in acvariul meu ca sa fiu sigur ca nu e purtatoare de vre-o boala sau vre-o ciuperca.Ce solutie as putea sa folosesc sa nu fie daunatoare pentru planta si nici pentru pesti dar care totodata sa omoare tot ceea ce e rau pentu pesti
Si o ultima intrebare:Mai am un acvariu de 80 de litri in care am doi porci de guineea si as vrea sa-l fac din nou acvariu cu pesti ,ce sa folosesc ca sa dezinfectez acest acvariu cit mai bine posibil
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre.

Forum Index » Profile for aladinadi » Messages posted by aladinadi
Go to: