[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: seth0x2b
Forum Index » Profile for seth0x2b » Messages posted by seth0x2b
Am tot cautat info despre betta si am vazut ca parerile sunt impartite.mi s-a spus fie ca un betta si 2 femele(sfat pe care l-am si urmat), fie un singur betta(mascul).am si un comunitar de 70 de L(cu barbus tetrazona si conchonius...pot sa pun femelele acolo si sa il fac pe cel mic doar pentru un mascul?! (sincer sa fiu ..masculul il vreau...nu stiu de ce m-am avantat sa iau si femele...am vazut poze cu Betta maturi si arata GROZAV!)
Citing sticky-ul despre volumul si numarul pestilor, cred ca imi voi lua niste injuraturi serioase acum...
Oricum..astept raspuns la ce pot sa fac in cazul in care decid sa pastrez acest acvariu de dimensiuni mici(nu stiu daca voi cumpara unul mai mare in curand..sunt sincer macar ;)
Salut.
Mi-am luat saptamana trecuta 3 Betta(1 mascul si 2 femele).Pana acum i-am tinut intr-un acvariu relativ mic(10-15 L).Acum vreau sa il decorez(probabil ceva plante si ceva pietris(poate si nisip...merge?)
"Problema" ar fi: intr-un acvariu asa mic, ce ar fi recomandat sa adaug(pare prea gol doar cu Betta).Ma gandeam la Corydoras, dar am vazut in Obor(Bucuresti) niste crustacei(creveti). sunt buni de ceva?am inteles ca stau mai mult ascunsi, deci iese din discutie adaugarea lor din motive pur decorative.Ajuta cumva la curatarea acvariului?Daca sunt in stare sa convietuiasca alaturi de Cory, nu m-ar deranja sa adaug si Cory, si "creveti", dar nu stiu cat de bine se inteleg(si, in plus, volumul acvariului este F. mic)

Forum Index » Profile for seth0x2b » Messages posted by seth0x2b
Go to: