[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Misha
Forum Index » Profile for Misha » Messages posted by Misha
Multumesc pentru raspuns, am descoperit ca al meu e mascul. Asa ca duminica am luat doua femele ca sa aibe cu cine sa se joace si el.
Exista ceva metode prin care pot sa previn inmultirea lor? Ca momentan nu imi doresc pui si in plus n-am nici un al doilea acvariu pt cresterea lor.
Din pacate eu nu stiu, ca abia de 1 luna am acvariu. Dar cred ca am citit pe undeva ca pe la 2 sapt.
Maine as vrea sa-mi mai cumpar maxim 3 betta, dar nu stiu ce sex are cel pe care il am deja. Cum pot distinge un mascul de o femela?

Ce mancare este cea mai potrivita pt ei? Eu le dau acum ceva bobite rosii la plic de 1 leu si fulgi Tropica de care am auzit ca sunt buni in general.
In fiecare zi mi se strange un fel de pojghita albicioasa (care retine si ceva din bulele de aer de la filtru) dar nu e foarte groasa. Daca o aspir a doua zi e la loc. Ce e?
E doar o problema de timp pina sa cicleaza acvariul sau o sa fie permanenta daca nu bag melci in acvariu? Mentionez ca sunt la a doua saptamana de ciclare.
Melci nu as baga in acvariu, dar daca eu le tot spal (ventuzele) au sa fie vesnic "necontaminate" si o sa tot apara chestia asta alba?
In jurul ventuzelor(de cauciuc) ale incalzitorului se formeaza o chestie tare albicioasa si vascoasa. Nu se intinde prin acvariu decat daca o agit eu. Icalzitorul il am prins de peretele din spatele acvariului si ventuzele nu sunt bagate in nisip, din cauza ca substratul e mai inalt decat ventuza si nu imi mai sta incalzitorul bine. Ce poate sa fie?
Am sa incerc in locatiile date de tine. Multumesc
Stie cineva unde pot gasi de vanzare betta rosii ?
In primul rand vreau sa-ti multumesc pentru ajutor si sa mai adaug ca am facut ieri seara schimbul de 30% din apa. Betta-ul meu deja se simte mai bine, este mai jucaus si nu mai sta ascuns prin locuri intunecate.

Mai am o intrebare: eu am filtru care si oxigeneaza, trebuie sa am neaparat in acvariu plante naturale (stiu ca e mai recomandat si sanatos asa) dar am cumparat una si nu a facut radacini si e aproape pe duca. Asa cu plantele de plastic e mai usor ca pe alea doar le mai speli din cand in cand si sunt tot timpul verzi.
In timpul ciclarii trebuie sa fac schimbul de 20% de apa in fiecare saptamana?
pot face ciclarea cu 2 sanitari si un betta in acvariu tinand cont de faptul ca in aceeasi apa mi-au murit 5 peshtisori (zebra, guppy, xipho) ? eu cred ca au murit pentru ca nu am facut ciclarea apei si am bagat pestii in apa imediat ce i/am cumparat dupa care le/am schimbat apa extrem de des (de 3 ori in 4 zile)petru ca nu aveam filtru.
acum am filtru, incalzitor cu termostat, termometru, plante si vreau sa o iau de la capat. de data asta cu mai multe informatii.

Forum Index » Profile for Misha » Messages posted by Misha
Go to: