[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: gogu
Forum Index » Profile for gogu » Messages posted by gogu
am un acvariu de 80 de litri, cam populat cu tot felul de specii si as vrea sa-i mai raresc putin.Vreau sa ramana carasii si inca ceva.Am 3 carasi
spuneti-mi cu ce se pot asocia carasii si cam cati incap?
mersi
mersi de sfaturi
o sa incerc sa ma ghidez umpic dupa ele. Oricum mai vreau sa-mi iau niste plante sa maschez filtrul si incalzitorul.Termometrul nu-l pot muta pe un perete lateral pt ca acvariul este incastrat intr-un corp de mobila.O sa iau si un autocolant mai inchis la culoare.Forumul asta l-am studiat destul, daca nu fac cum scrie pe paginile astea nu inseamna ca n-am citit destul de pe forum.NU stiu de ce un castel e de prost gust da asta e, fiecare cu parerile lui.Am mai scris ca nu-mi-a placut modul in care am primit niste sfaturi la inceput, nu faptul ca n-au fost pro.In legatura cu bucile alea, nu am crezut ca va suparati asa, am crezut ca sunteti baieti mari si stiti sa radeti la o gluma( sunt si mai urate caa asta ).Mersi oricum
mai vb...
auzi doTore, mersi de sugestiile tale f obiective , cu castelu si scoicile nu zic nimic , poate ai dreptate, da nu stiu de ce toti de pe forumu asta is asa speriati de asocieraea unor specii de pesti( de ex scalari si carasi etc.), nu vad de ce sa nu-i tin impreuna atata timp cat se tolereaza fara probleme, si is chiar frumosi si unii si altii.
in al doilea rand dc ar fi dupa voi ( multi de pe forumu asta) la un acvariu de 70-80 l ar trebui sa am vreo 5-6 pesti , nu suprapopulez da macar 15 peshtisoro sa fie , nu???? :p .AAA. cu autocolantul ala ce ai ? tre sa fie neaparat negru sau inchis la culoare?
voi astia cu "vechime" pe forum credeti ca le stiti pe toate, nu m-a deranjat ca nu ti-a placut, da nu mi-a placut felul in care ai scris
astept si alte sugestii, chiar de rau da macar scrise ma elegant umpic
mersi dotore oricum
Ce parere aveti?

http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=lastup&cat=1&pos=0

Forum Index » Profile for gogu » Messages posted by gogu
Go to: