[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mojo_c
Forum Index » Profile for mojo_c » Messages posted by mojo_c
Vezi ca, probabil din graba, ai uitat sa citesti Regulamentul si mai ales regulamentu ariei Vanzari.
Avem anumite reguli si pretentii, de la userii nostril.
Multumesc pentru intelegere!

Administratia
Dezumidificatoare KENDO

KPD 10U - scoate pana la 10L/24H - 275RON
KPN-12N1 - scoate pana la 12L/24H - 295RON
KPD16SYRN - scoate pana la 16L/24H - 340RON

Toate functioneaza pe baza de freon, au au sistem de supraplin, higrostat reglabil de la 10% la 90% si functie defrost automata.

Se pot trimite prin curse directe sau prin curier (in cazul curierului transportul este mai scump- in jur de 50ron - datorita greutatii lor)

Tel : 0721620782
heteranthera zosterofila 7-8 fire - 10 ron
aponogenton crispus 1 pui - 5 ron
nymphea lotus zenkeri 2 puiuti - 8 ron
echinodorus tenelus 20 fire - 10 ron
echinodorus augustifolius - 5 fire - 8ron

toate la 30 ron

0721620782
Schimb un pliculet de 80 grame granule hikari discus bio gold pe 1 cultura de White worms(Enchytraeus albidus) sau Grindal(Enchytraeus buchholzi). Mentionez ca plicul a fost desfacut azi si lipsesc din el cca 20-30 de granule (discusii mei nu-s invatati decat cu mixtura ( ) se poate cantari plicul pentru a evita orice suspiciune in ceea ce priveste gramajul.

0721620782 sau pm
vand sau schimb pe creveti (orice in afara de RCS) sau cultura de Enchytraeus Albidus

-Nymphea lotus red (zenkeri) - planta cu 10 frunze submerse si 1 la suprafata - 15 lei
- echinodorus tenellus - 10lei/20 fire (am fara numar) - la mine creste max 5 cm in inaltime - nu stiu de ce
- Hydrocotyle Verticillata - 10lei/ aprox 10-15 fire (au palaria mai putin dezvoltata din cauza ca au stat in umbra , dar se refac)
- Nymphea lotus cealalta varianta - se da bonus

Contact pe pm sau 0721620782

Forum Index » Profile for mojo_c » Messages posted by mojo_c
Go to: