[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: BlackDart
Forum Index » Profile for BlackDart » Messages posted by BlackDart
Na..numa k nu pre semana a fi caras.. ma refer la unul de genul "goldfish"
Am mai vazut unii care semanau cu astia.. zicea vanzatorul ca sunt carasi, erau albi.. dar nu l-am crezut.. se pare ca m-am inselat .Na.. io vroiam unul din ala cu codite multe si albastru.. se pare k nu exista..
Salut din nou...
Vroim sa va intreb pe unde as putea gasi de cumparta 1 bucata CARAS ALBATRU.. si asi vre si unul negru cu rosu..
ASTA E CEL ALBASTRU >> CRED K E SUPERB
Acesta este cel rosu cu negru !!!
Ma puteti ajuta va rog??
Si daca stiti pe cineva din targu-jiu cu care as putea vorbi despre pestii ar fi perfect. Va multumesc
Pt inceput.. bine (ca) v-am gasit..
Am si eu acvariu(de aproximativ 1 sapt) de .. aproximativ 180 de litrii, cu un incalzitor de 200 watts, setat la 24 de grade, pompa Aqua Clean 300 (1000l/h), doua neoane de 90 cm desupre..Despre plante nu va pot spunde prea multe chestii doar k am putine shi nu siiu numele(sunt unele verzi shi drepte.. foarte simplute.. seamana cu niste iarba.. doar k sunt mai luni).
Acum despre pesti.. am 4 carashi aurii, 6 sanitari, 4 rechini, 5 xifori shi 10 zebre 1 guram sgi 1 jandarm.. Asta dupa o ultima decimare in care moare 1 pe zi
Credeti k este prea multi..
Am mai multe probleme.. in primul rand.. pesti se duc langa incalzitor, shi se ard, unii ramand chiar prinsi intre geamul acvariului shi incalzitor.. shi aolo isi gasesc sfarsitul (.. am patit cu mai multi asta.
de cand l-am luat am pierdut foarte multi pesti.. dar nu intleg de ce.. sunt oare incompatibili.. Ieri am vazut shi alta prblema.. s-a murdarit apa destul de tare.. a prin un miros deranjant.. shi am vazut k shi plantele au iceput sa se rupa shi sa se ingalbeneasca.. AJUTATI_MA VA ROG.. nu stiu ce sa mai fac cu ei..
Pestii mor .... am pierdut 2 gurami, 3 sanitari, 1 xifor, 1 jandarm, 2 carasi
Nu stiu ce sa mai fac..

Forum Index » Profile for BlackDart » Messages posted by BlackDart
Go to: