[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: GYALAI TIBERIU
Forum Index » Profile for GYALAI TIBERIU » Messages posted by GYALAI TIBERIU
Cum zicea un coleg de pe Forum, cred cai un Forum de ACVARISTICA nu de GRAMATICA. Tie tiar conveni sa intru sat modific testu nu cred .Or cum nu mai conteaza, sper sa nu se mai intinple, cum se vede de la un subiec se ajunge la altu. FIECARE SCRIE CUM VREA INPORTANT SAL INTELEGEM SALUT :-) SARBATORI FRUMOASE [/url]
GRAZIE X I RITOCHI. NON MI SEMBRA GIUSTO MODIFICARE IL TESTO DI QUALCUN' ALTRO.

editat de razvan

adica pe romaneste??
ia ni haciu scazat, daraghie tavarişci, kak vî pamaghite naş narod, na darog za camunism i leninizm ????

hai sa nu exageram ;)
salut. Cind schiMbi apa(ce apa direct de la robinet ) apa care o schiMbi trebuie sa fie cu un grad mai mare fata de apa din acvariu nu mai mica :test: l(-)ai facut la apa.
MARELE ALB. Se stie ca sarea de bucatarie nui buna, g.100 sare contine mg.3 de iodio, pentru pesti poate fi fatala in cantitati mari.
:-) salut.foloseste produse de la SERA :o SERA COSTAWERT am avut numai rezultate bune (sarea ii fatala pentru pesti daca folosesti sare de bucatarie) foloseste sare neiodata
MARELE ALB wrote:
GYALAI TIBERIU wrote:Ba ii buna aciditatea, cauza prea multa mincare.Si un filtru ce nu fuctioneaza calumea

:paperbag:
:bmstch:
Ba ii buna aciditatea, cauza prea multa mincare.Si un filtru ce nu fuctioneaza calumea :rulez:
:o pentru mine nu mi se pare ca a facut misto, a dat dovada----------- :bazat: ceau
multumesc Rzvane da DISCUSII :o CARASI inpreuna asta no mai cred. Or cum multumesc de sfat.
salut. am 6 acvari 1-100litri 1-90litri 1-40litri 3-50litri. Am putini pesti dar vor fi si alti.Problema ii ca nu am inmultit inca scalari.IN (ROMANIA) nu erau atitea probleme cu apa. Cu tinpu se invata nu! salut :rulez:
am opservat ca sclari stau inclinati un pic, duritatea apei prea mare, sau au mincat prea mult :o
salut. Im cer scuze fata de totii. In special fata de Dan Tudor. ceau
bai gicule stau in italia,unde apa are o gramada de probleme, daca nu intelegi nu te baga.
ceau. Am un acvariu de 100 litri cu scalari,am facut masurile si KH-9, GH-19, PH-7,5-8,o idee rapida :o ceau
am mutat puii in altu acvariu un pic mai mic si deja ii bine mersi pa
ceau, mam uitat, da ii boala care manifesta pesti mei (Myxobolus) problema ca ii o boala netratata, atunci ce fac ii las sa moara toti, sau schinb apa in totalitate. Nu-am nici o planta numai un filtru de burete, acvariu de 90 litri, nam nici o idee ce sa fac ceau
salut. sint un acvaristic vesel din baia mare mutat in (italia torino) ma bucur ca pot sa schinb idei cu fratii mei de acasa. sanatate si sa traiasca toti pesti. sarbatori frumoase . ceau
salutare.sint din baia mare acuma stau in (torino) italia. o problema ce nu o inteleg, am cam 100 de pui gupy si sxifo (mor cam cite unu pe zi slabesc se invirt ca elicea si mor totu se intinpla cam intro zi) aciditatea ii buna, salutare

Forum Index » Profile for GYALAI TIBERIU » Messages posted by GYALAI TIBERIU
Go to: