[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Coxus
Forum Index » Profile for Coxus » Messages posted by Coxus
Probabil ca voi veni si eu la urmatoarea intalnire.
Am sa urmaresc de acum si sectiunea din forum pentru Timisoreni. Am citit prea tarziu post-ul si asa ca de data asta mi-a scapat.
Si mie mi se pare o temperatura foarte ridicata la 29 de grade...
Unii chiar nu merita sa aibe acvariu!
GeorgeT, vad ca esti din Timisoara si stai in Giroc. Stam in aceeasi zona, poate ne putem intalni o data sa discutam despre chestia asta.
Ce zici?
Am o intrebare stupida si probabil ca unii dintre voi veti rade. Dar de aia se numeste aici coltul incepatorilor ca sa se puna intrebari stupide.
Ce sunt operculii pestilor? As vrea sa stiu pentru a putea deosebi totusi femela de mascul.

In cazul in care apa din acvariu trebuie tinuta la o temperatura constanta de 25 de grade, atunci imi va fi foarte greu s o fac pentru ca este iarna.
Oare se poate amana asta pana in primavara?
Multumesc pt ajutor, e foarte buna descrierea de pe pagina de aia! Sper sa rezolv ceva...
Da, am observat ca devin teritoriali, acum ca am doi masculi, cel trasformat din femela il cam bate pe celalalt. Asa ca va trebui sa ma despart de el .
1. Care este diferenta intre femele si mascul?
2. Cum imi dau seama daca femela trebuie sa depuna?
3. Daca femela trebuie sa depuna, trebuie separata de ceilalti pesti?
4. Dupa depunere, cum voi proceda?

Nu am experienta cu pestii care depun, asa ca nu stiu cum se procedeaza in cazul lor.

Ma poate ajuta cineva?
Un lucru interesant pe care l-am observat la xipho este faptul ca femele se transforma in timp in mascul. Stie cineva sa imi spuna cum se poate preveni acest lucru, pentru ca mi s-a intamplat deja la doua femele deja.

Forum Index » Profile for Coxus » Messages posted by Coxus
Go to: