Message |
|
Eu am folosit un cilindru plexi cu diametrul de 90 inaltime 400. Aerul cred ca o ia pe calea cea mai dreapta iar in bidon va ramane o zona neutilizata.
|
 |
|
Pai, sa va povestesc ce am facut eu, in speranta ca nu citeste nimeni de la protectia animalelor
Foame totala cateva zile la tot bazinul 
|
 |
|
L-am rezolvat si eu de o ora dar cu cilindru de plexiglass, pH a inceput sa urce (jumatate de punct intr-o ora), sa vedem maine dimineata cat va fi 
|
 |
|
Eu n-am reusit sa-l pun inca, nu mi-a placut deloc recipientul pe care l-am pregatit, sper sa am timp sa montez azi unul serios din acrilic.
|
 |
|
Poti posta un reply in care sa specifici modificarea de pret, alte update-uri.
|
 |
|
Se retrag de la vanzare, multumesc !
by koala: Topic redeschis la rugamintea lui Shubi...
|
 |
|
S-a dat, multumesc !
|
 |
|
Vand urmatoarele lampi:
1 buc 6x39 400 lei
2 buc 2x39 150 lei
Calin,
0726601256
|
 |
|
Pentru ca meriti ai un hint
Incet incet as vrea sa-l transform intr-un bazin exclusiv SPS.
In weekend sper sa am timp sa termin ce mi-am propus.
|
 |
|
koala wrote:Ce mecle aveti, nu va sta bine treji!
N-am avut cu cine, era sofer
koala wrote:Si, ma intreb eu, cum poa' sa zica cineva ca Dragos nu a pus poze cu bazin si corali misto?... pai, pe pagina dindarat, nu e o poza cu Dragos si-un bazin misto?
Eu pot sa zic c-a fost de acord sa pun poza, l-am intrebat inainte daca-i de acord c-asa-i frumos.
Cat despre bazin ... va anunt c-am intrat intr-o reamenajare puternica din cauza lui Dragos care mi-a adus un pumn de fraguri pe care n-am mai avut pe unde sa le prind.
Va tin la curent cu poze cand termin smecheria sa vaz de va pica la suflet ;)
|
 |
|
Pardon, omu-i de cuvant, ultima data a spus "dupa 6" !!!
E ori nu in termen ?!
|
 |
|
Multumesc BOK.
Am avut placerea unei vizite la nivel inalt din nefericire de foarte scurta durata.
M-a pus la punct live asa cum se cuvine atat cu fraguri (se vede-n dreapta sus aclimatizarea-n curs) cat si cu componentele esentiale unui Beckett.
Mare om, mare caracter, sper sa-mi iau si eu revansa intr-o buna zi

|
 |
|
Corect, Timisoara rezolvat.
Saru'mana atat lui Dragos cat si lui Ricardo.
|
 |
|
Sistemul e all-in-one si nu mai trebuie nimic, il legi la sursa de apa si-l bagi in priza.
Microcomputer-ul dupa mine este esential pentru ca se ocupa de curatarea membranei (se face automat, daca n-ar fi ar trebui sa o faci tu din cand in cand), are TDS (foarte important dupa parerea mea), are countdown pentru volum de apa separat pe fiecare filtru in parte.
|
 |
|
Sunt foarte faini, pacat ca in poza nu se vede fluorescenta, sa vezi culoarea adevarata sebi, magic ! 
|
 |
|
|
 |
|
Mare multumire, recipientu-i pregatit, asteapta scrubberu` 
|
 |
|
|
 |
|
Spor !
|
 |
|
De acord cu mihai doar ca boosterul se pune dupa filtre si nu inainte pentru protejarea membranei.
|
 |
|