[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Eu am folosit un cilindru plexi cu diametrul de 90 inaltime 400. Aerul cred ca o ia pe calea cea mai dreapta iar in bidon va ramane o zona neutilizata.
Pai, sa va povestesc ce am facut eu, in speranta ca nu citeste nimeni de la protectia animalelor
Foame totala cateva zile la tot bazinul
L-am rezolvat si eu de o ora dar cu cilindru de plexiglass, pH a inceput sa urce (jumatate de punct intr-o ora), sa vedem maine dimineata cat va fi
Eu n-am reusit sa-l pun inca, nu mi-a placut deloc recipientul pe care l-am pregatit, sper sa am timp sa montez azi unul serios din acrilic.
Poti posta un reply in care sa specifici modificarea de pret, alte update-uri.
Se retrag de la vanzare, multumesc !

by koala: Topic redeschis la rugamintea lui Shubi...
S-a dat, multumesc !
Vand urmatoarele lampi:

1 buc 6x39 400 lei
2 buc 2x39 150 lei

Calin,
0726601256
Pentru ca meriti ai un hint

image

Incet incet as vrea sa-l transform intr-un bazin exclusiv SPS.
In weekend sper sa am timp sa termin ce mi-am propus.
koala wrote:Ce mecle aveti, nu va sta bine treji!

N-am avut cu cine, era sofer

koala wrote:Si, ma intreb eu, cum poa' sa zica cineva ca Dragos nu a pus poze cu bazin si corali misto?... pai, pe pagina dindarat, nu e o poza cu Dragos si-un bazin misto?

Eu pot sa zic c-a fost de acord sa pun poza, l-am intrebat inainte daca-i de acord c-asa-i frumos.
Cat despre bazin ... va anunt c-am intrat intr-o reamenajare puternica din cauza lui Dragos care mi-a adus un pumn de fraguri pe care n-am mai avut pe unde sa le prind.
Va tin la curent cu poze cand termin smecheria sa vaz de va pica la suflet ;)
Pardon, omu-i de cuvant, ultima data a spus "dupa 6" !!!
E ori nu in termen ?!
Multumesc BOK.

Am avut placerea unei vizite la nivel inalt din nefericire de foarte scurta durata.
M-a pus la punct live asa cum se cuvine atat cu fraguri (se vede-n dreapta sus aclimatizarea-n curs) cat si cu componentele esentiale unui Beckett.
Mare om, mare caracter, sper sa-mi iau si eu revansa intr-o buna zi

image
Corect, Timisoara rezolvat.
Saru'mana atat lui Dragos cat si lui Ricardo.
Sistemul e all-in-one si nu mai trebuie nimic, il legi la sursa de apa si-l bagi in priza.
Microcomputer-ul dupa mine este esential pentru ca se ocupa de curatarea membranei (se face automat, daca n-ar fi ar trebui sa o faci tu din cand in cand), are TDS (foarte important dupa parerea mea), are countdown pentru volum de apa separat pe fiecare filtru in parte.
Sunt foarte faini, pacat ca in poza nu se vede fluorescenta, sa vezi culoarea adevarata sebi, magic !
Mare multumire, recipientu-i pregatit, asteapta scrubberu`
New entry:
image
image
image
image
Spor !
De acord cu mihai doar ca boosterul se pune dupa filtre si nu inainte pentru protejarea membranei.

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: