[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: blimpyway
Forum Index » Profile for blimpyway » Messages posted by blimpyway

Sensori pentru alti parametri - NH4, NO2, NO3, O2 si CO2 dizolvat exista? pe unde?

Cel mai util la un controler din asta mi s-ar parea sa dea alarma cand creste concentratia unei substante periculoase. Sau cand scade oxigenu.

----

Sanatate,
Cezar
arathemis,

multam de raspuns.
De dat la harlet presupun ca oricum tre sa dau, chiar daca iau piscina respectiva. Doar daca nu doresc s-o ingrop.

Am crezut ca sunt folii speciale care rezista la intemperii si care doar se asaza in groapa si se fixeaza marginile cu pietre. Cu cimentu e cam dificil in sensu ca acolo unde (daca) patrunde putina apa si apuca sa inghete il erodeaza.

Probabil ca iazurile mai putin adanci pot fi acoperite peste iarna cu un solar mic cu schelet din tuburi de PVC invelite in folie de polietilena, sa previna inghetul.

Pacat ca-s asa putine iazuri si informatii.

Cezar.
Salut,

M-ar interesa sa aflu detalii despre amenajarea un iaz de gradina micut cu pesti.
Am destule nelamuriri - - cum se confectioneaza (folie/ciment?) ce fel de pompe, filtre se folosesc, cati pesti trebuie sa contina.
Iarna cum se evita inghetarea?

Mersi,
Cezar

Forum Index » Profile for blimpyway » Messages posted by blimpyway
Go to: