[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: toni
Forum Index » Profile for toni » Messages posted by toni
am sa cumpar de la shop niste pietre de aer... :-)
Numai ca iti mai trebuie si o pompa de aer, despre care vad ca nu ai pomenit nimic.

am si pompa de aer, dar ceea ce ma interesa nu era legat de pompa si de aceea nu am pomenit nimic despre ea...acvariul este un acvariu mic, nu vreau sa ma precipitez si sa-mi cumpar "ceva prea mare" desi din cate am inteles ecosistemul intr-un acvariu mai mare este mai usor de intretinut ca si intr-un acvariu mai mic...totusi este vorba de putina experienta si nu vreau sa investesc prea multi bani, pana nu mai "prind", invat mai multe.......acvariul are 20l... :-)
Bine ai venit!

Bine v-am gasit :-)
salutare,vreau sa ma apuc de acvaristica, chestia este ca am o mica nedumerire...am cumparat un (burete si in interior avea o mica "chestie" verde, un plastic care are forma pietrei de aer,ce ziceti trebuie sa inlocuiesc acest plastic cu o piatra de aer sau sa o las acolo...si daca as inlocui plasticul cu o piatra este mai bine?....astept raspunsuri... :o

Forum Index » Profile for toni » Messages posted by toni
Go to: