[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Eu in locul tau as fi incercat evitarea folosirii pe cat posibil a sculelor de uscat care functioneaza deasupra apei la 220 pentru ca apa si pentru ca tremurici.
Asa-i cand esti incepator, cumperi ininte si intrebi dupa
E una de pe telefon, dupa lipire, scuzati calitatea su umbrele verzi.....
Kirule, tu nu tre sa postezi nimic, serios.
Io ma simt implinit si cu NO PHOTOS !

Si de postat pe nanoreef, pana nu se schimba ceva nu mai postez nimic, pentru mine jurnalul meu reprezinta satisfactia mea spirituala nu caterinca
Da o bag aci, ca sa vezi ca eu pot si tu nu !

image
Kirule, mi-e lene sa viu in capitala da hai matale cu bazinu la mine ca-ti trag neste instantanee de ma ti minte !
NOOOOO, n-accept nimic, GRATIS !, acu` na...daca ai ceva fraguri ramase....tu sti ca ai piatra ta !
Auzi, ia fara manarisme d`astea cu "pune ceva ...orice" ca nu suntem in "las fierbinti"
Poze de calitate care sa contina minim 3 vederi de ansamblu, 3-4 vederi particularizate, 3-4 profile, cateva macrouri, samd !
Succes ! ca maine oricum esti cu .....
Ma, am inteles cum sta treaba....da eu nu inteleg de ce tot repeta el
Ia mergeti o data la el, lucrati cu pasiune, puneti suflet dar nu mancati nu, beti nimic.
La plecare uitativa-n ochii lui daca nu va petrece cu-n ranjet de fericire implinita...asa
Eu nu inteleg de ce folosesti des "paguba", e cu subanteles sa priceapa lumea ca exista si voluntariat ?!?
Se lasa greu dar se impiedica el, am reusit noi sa nu se lase Koala d`ala mare, asta cu pozele-i Cola
Rog respectos schimbarea rangului lui Kiru din "Aquamaster" in "Fara poze !", e meritul lui, trebuie acordat !
Mister elucidat.
Iti dam voie sa muti toate pozele cu el existente deja pe forum ...aici si sa-l ti le actualizezi permanent, sa nu ramai ca si Kiru ca la tine-i grav, nu faci nici nik DIY !

Ce-mi place cum suna, de mic am avut impulsuri de moderator )
Domnu' Koala isi va face un bazin de carantina !!! Ca sa nu mai pateasca ce a patit !!!
Si pentru ca nu a avut suficient timp sa deschida discutia am placerea de a-i reaminti sprijinul nostru !!!
Dom' Koala, ai microfonul !

Am vorbit deja cu baiatu` magic ala de are lampa, te rezolva. Maine sau poimaine trimite "studiul de caz" actualizat iar dupa ce vezi ce si cum dai un semn si esti ca si rezolvat
Si un toptic cum ii place lui Kiru, adica DIY

Incepem cu un filmulet, primul filtru cu pat realizat pe un CNC Router cu urmatoarele caracteristici:

Curse utile: X 1000mm, Y 620mm, Z 120mm
Structura din profile aluminiu si componente realizate din placa de aluminiu 5083 Plancast 20mm grosime
Motor frezare 1.5kw, metal-working version, 6000-24000rpm, racit cu lichid
Cadrul masinii este realizat din profile ITEM 60x60
Profilul folosit la portal este profil MK 120x80mm
Axa Z montata pe un profil MK 40x160mm
Portalul, axa Y, va fi actionat de 2 motoare nema23 de 4Nm prin intermediul a doua suruburi 1605
Acelasi tip de motoare si suruburi sunt folosite si la axele X si Z

Si daca tot am inceput cu chestiuni DIY urmeaza realizarea unui skimmer cu injectoare Becket, pe care le am deja multumita unui prieten si a unei lampi hibrid LED + T5HO.
Nu stiu ce bazine faine ai vazut p`aci ... dar p`a lui Kiru sigur nu l-ai vazut de curand....stai linistit, nici noi
Te salut Levi, esti un mare caracter dar ai un mare defect, iti plac Kenia tree
Bine ai venit !!!
Voi merge pe OSRAM dimabil, le gasim la noi si cred ca sunt suficient de bune.
Da, este porites
Cred ca voi merge pe o varianta hibrid neon+led

Si inca un update
Am finalizat realizarea unui CNC ROUTER de precizie destul de mare (de ordinul sutimiilor de mm) avand cursele utile de 1000x620x120 mm. Urmeaza realizarea DIY a unor filtre mishto fara abtibilduri
smilie
Suna altfel si mult mai bine/practic decat cel prezentat in filmulet

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: