[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: AntonioAndrei
Forum Index » Profile for AntonioAndrei » Messages posted by AntonioAndrei

As fi interesat sa cumpar niste benzi de leduri ( nu stiu daca am voie sa pun link-ul cu ce vroiam sa comand - https://www.aliexpress.com/item/LED-Strip-5050-SMD-fiexible-light-60Led-m-5m-300Led-DC-12V-White-Warm-White-Red/1638706261.html?spm=2114.13010208.99999999.289.RC7Nmf )

Ideea este ca nu stiu cati metri sa cumpar pentru un acvariu de 190 cm x 40 cm x 50 cm inaltime. Ma tenteaza sa iau albe simple si sa mai bag albastre separat pana o sa imi placa la ochi lumina.

Va multumesc !
Se poate inchide, mersi !
Salut donez 37 ciclide africane, dimensiuni între 2cm si 5cm din speciile :

Pseudotropheus Demasoni
Cyrtocara Moori
Elongatus Mpanga
Labidochromis Caeruleus Yellow
Metriaclima Lombardoi
Pseudotropheus Flavus

Se ridica din Berceni sector 4 ( la 2 blocuri de spitalul Budimex - Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie)

Va multumesc, o seara buna!

Detalii pe PM!
Dupa cum spune si titlul doresc sa cumpar 2 - 4 Polypterus. Va multumesc!
Haha asta am vazut pe 9gag ) dar plauzibil
O poza ajuta
O poza ar fi frumos sa vedem, daca se poate bineinteles
Eu am luat o tampenie dasta provizoriu, dar acum sa vedem cum o fi cand o ajunge )

https://www.aliexpress.com/item/aquarium-surface-skimmer-filter-300L-H-automatic-regulating-water-level-for-fish-tank-water-plants/32700315797.html?spm=2114.13010608.0.0.nf2dZa
Eu asa aveam de la melcii de substrat, dasta am si zis. Dar boala sigur nu este, stai fara griji.
Sau de la melcii de substrat ( daca ai)
Frumos! Spor la treaba!
Ok. Am înteles si gandeste-te ca mai avem si cutremure, iar sticla direct pe fier mi se pare o combinatie periculoasa pentru parchet / investitie.
Iar teava de 5 e super exagerata pentru dimensiunile alea, parerea mea... Ca o paranteza gandeste-te ca sunt standuri care tin 800 kg si sunt facute din coltare de 2mm
Cel mai simplu torni apa fiarta peste ea. Dar nu stiu ce sa zic de partea în putrefactie..

Later edit : Acum vad ca intre timp a postat koala, deci urmeaza pasii lui.
Nu are nimic, toti bagam mana in acvarii ( eu unu personal ma spal pe maini inainte sa bag mana in acvariu cu detergent de vase, ca vad ca de atatia ani nu ia afectat - pur sau fairy folosesc )
Ai avut rabdare la poze ) arata bine!
JBL Top Cleaner 2 folosit, cu toate piesele = 50 ron
Botia macracantha 7 bucati ( 2 de 12 cm, 1 de 13 cm ?i restu de 4,5,6,7 cm) = toti 50 ron

image
Neata, am folosit pana acum JBL Top Cleaner 2 dar nu mai îmi place cum arata si as vrea unu care sa nu se puna pe filtru extern. Multumesc! (si daca se poate alte idei în afara de EHEIM 350)
HOB = Hang On Back

Adica un filtru similar cu cel din poza de mai jos, care se suspenda pe sticla acvariului

image
Le dai cu ciocanu pe un servetel sau orice suprafata, iei doar bucatile intregi, le pui în filtru si le lasi acolo pana crapa filtrul dupa parerea mea... Nu vad rostul (personal) sa umbli si sa cureti siporaxul.

Forum Index » Profile for AntonioAndrei » Messages posted by AntonioAndrei
Go to: