[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: maxu'
Forum Index » Profile for maxu' » Messages posted by maxu'
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by maxu'
am deja 2 buturugi de mopan dar nu se vad de plante..iara plante nu am mai bagat "noi" demult..doar le-am replantat pe cele vechi de crescusera excesiv (doar cabomba aia din dreapta am luat-o odata cu pestii)
m-am gandit demult la aquascape dar cum scot plantele sa le replantez cu pestii inauntru? ca se face o mizerie de nedescris si nu se mai vede nimic plus ca unele plante "batrane" de 3-4 ani au niste radacini raspandite prin tot bazinul

am incercat odata sa mut cateva plante prin acvariu ..si dupa ce am scos vreo doua..m-am lasat pagubas
Populatia din acvariu este : 30 neoni, 20 ramirezi, 14 rhodostomus, 17 rasbora si vreo 20 "Boehlkea fredcochui" adica blue tetra

pestii sunt achizitionati de curand deoarece cei dinaintea lor care ii aveam de 3-4 ani (discusi, scalari, etc) au avut o moarte crunta si fulgeratoare din cauza co2-ului -butelia reglata accidental la o cantitate mai mare de co2, care a fost accentuata si de cresterea temperaturii in acea zi ceea ce a marit presiunea in butelie..si ca sa fie ghinion total in acea zi m-a mai lovit si unu cu masina si am stat pe la politie toata ziua si seara cand am venit ..pestii toti morti ..am mai reusit sa mai salvez un sanitar si un cardinal ..care si-au revenit din "transa"
pt ca functia edit lipseste am mai adaugat 2 poze facute cu aparatul setat pe "lumina de camera" si landscape

image

image

lumina din acvariu provine de la 5 tuburi de 36w -3 osram floura, 1 tld 830 si 1 philps aquarelle care e pus in planul din fata pt a accentua un pic culorile
Acvariul are 126/54/55cm si este facut cu ceva vreme in urma...

image

image

image

scuze de calitatea pozelor dar sunt primele poze facute la acvariu si inca nu m-am deprins cum e cu tehnica de pozat

Astept criticile sau sfaturile voastre !
Eu am acvariu de 300 de litrii..de vreo 3-4 ani ..si pisica de vreo 5-6 si sunt astmatic de vreo 2-3 si inca n-am murit...

Intradevar apa evaporata din acvariu creeaza unele probleme astamticilor si ajuta si la formarea mucegaiului
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index