[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: kingmask
Forum Index » Profile for kingmask » Messages posted by kingmask
deSCALAR: functioneaza chiar bine si nu a trebuit multa investitie si nu e risc de explozie . am co2 permanent si imi indica ca-i sufincent .si observ o evolutie rapida la plante adica cresc .
o sa iau de la magazin easy carbo.ms de sfat

HumanFace: o sa iti urmez unele sfaturi, lumina eu cred ca e ok am pt ca e acvariu de 60l din care cred ca numai 50 l apa , si mie drag betanul nu pot renunta la el . multumesc mult
buna , cer ajutorul vostru in modificare aspectului la acvariu meu , daca se poate inbunatii fara sa fac schimbari majore .
detin in el urmatori pesti 1 beta mascul , 6 neoni, 3 chili rasbora , 4 galaxy rasbora ,2 cory albino.
si urmatoarele plate pe care le cunosc :ludwigia glandulosa peruensis,hemianthus callitrichoides cuba,eleocharis acicularis,japanese marimo moss balls,hydrocotyle leucocephala,ceratopteris thalictroides (planta de care vreau sa scap).
o multime de melci comunitar nu le stiu denumirea dar sunt mici .
sol din pietris de rau .
lumina t5 2X24 w daylight juwel
co2 jbl profora bio 160
o data pe saptamana adaug nutrafin plant gro .
Totul e ok dar am inceput sa am ceva ALGE cum as putea scapa de ele?

aspetp pareri opini sugesti . acept orice critica .

multumesc anticipat si va doresc sarbatori fericite !!!
Buna , cer ajutorul vostru pt procurarea unui neon 50w dar nu Mai lung de 400mm poate ma ajutati cu niste pagini de unde as putea sa mi Cumpar un sistem complect sau sa-l construies eu cu neon,socluri+drosere .ceva de ' home made ' . Am tot cautat dar nimic Asa de scurt cu o putere de 50 w . Va multumesc
stefanp wrote:2 mm cred ca se referea la grosimea stratului de pamant.
Si da, cum a zis colegul, nu e o idee buna sa pui pamant de flori. De asemenea, nisipul fin nu e bun pentru radacinile plantelor caci nu prea circula apa prin el.
Lumina este si ea, slaba.

Aditie de co2 faci? Daca nu, incearca macar o "bomba" cu drojdie. Si nu pune pompa de aer ca are sa-ti scoata si urma de co2 din apa.
Fertilizezi?

2 mm e grosimea stratului de pamant, nu fac aditie de co2 si nici nu stiu cum sa fac 'bomba' cu drojdie , nici nu fertilizez . o sa trec pe la petshop sa iau ceva pentru plantele astea k e pacat sa le pierd ....ms de sfat....
buna ma numesc fabian muthi din dublin ireland , am un acvariu de 60 l : 2 cory albino(pesti),japanese marino balls ,hydrocotyle leucocethale,ceratopteris thalictroides fiind platele ,incalzitor scuba 100 w , pompa apa micra 6 w , un neon de 8w t4 (f slab) filtrare tip cascada , imi lipseste pompa de aer am cumparat-o de pe ebay dar astept dupa ea,(vine din china) . sunt un incepator si ma confrunt cu ceva probleme pesti sunt ok dar platele se cam usuca si se tot ingalbenesc si nu prea as vrea sa le pierd am substrat cu pamant de flori circa 2 mm , 6-7mm nisip destul de fin pot sa zic si cateva pietre banuiesc mai multe probleme dar nu stiu care sa fii, poate ma ajuta cineva ?nisipul ca-i prea fin sau lumina ca e ingrozitor de slaba ?????

Forum Index » Profile for kingmask » Messages posted by kingmask
Go to: