[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mask
Forum Index » Profile for mask » Messages posted by mask
Dow Corning 881 e foarte bun pt. acvarii, dar acesta este DEDICAT pt. acvarii:
http://geocelpro.ro/dynpdfs/788.pdf

deci: de unde facem rost ?
Buna baieti, multumesc pentru aprecieri si sfaturi. Preamaritul are dreptate cu tufa de Hemianthus, cred ca o tai de la baza si replantez, la fel am facut si cu Rotala din spate ca ajunsese imensa si la baza deja incepuse sa cheleasca. Oricum in 2-3 luni ma apuc de urmatorul proiect plantat, trec la next level: 300 litri. Wish me luck !
Update:

image
@Avansatul: ai PM

@cosmin_ruz: Azi am mai bagat foarfeca in plante. Macrandra am scos-o cu totul si am replantat cateva varfuri, asa am facut si cu rotundifolia la un moment dat, doar asa am putut sa dau o forma tufei. Daca nu sunt plantate firele cum trebuie (pe inaltimi si cu spatiu sa patrunda lumina), nu iese tufa ca lumea, spre baza raman doar tulpini goale.
Una mai recenta:

image
Cateva prim-planuri:

image

image

image

image

RCS rendez-vous
image

Amano deghizat
image

Pe tarla...
image

Bill... Kill Bill...
image
Pisica m-ar lasa fara pesti, dar asta e neam de terrier, daca ar ajunge cumva la substrat... ar sapa putin...
Iata si partenerul de hobby:

"Hmmmm... interesaaaaant..... hipnotizaaannnnttttt !!!"
image

.........
.........
.........

"M-am cam plictisit...
"
image

.........
.........
.........

"Sforrrrrrr ![i]"
image
Multzam. E nevoie de 2 lucruri: plante potrivite si rabdare...
Un mic update, au mai aparut Staurogyne repens, Didiplis diandra, Alternanthera reineckii mini, Blyxa japonica, Korymbosa compact

image
La fix ! peste 2 zile astept atat Staurogyne repens cat si Alternanthera reineckii 'Mini'. Ma gandesc sa inlocuiesc HZ cu Didiplis diandra. Multumesc pt. sfaturi !
Cioata din dreapta are o gaura mai maricica in partea superioara, cred ca ar sta la fix anubiasul acolo, acum 2 zile l-am mutat in stanga si am vazut ca are ditamai radacinile...
Aaa, adica dezumbrit locul din stanga unde e acum anubiasul ? Pentru trecerea de la gazon la inalte as incerca cu Staurogyne, merge ?
Da da da, sambata e ziua de tuns-ras-frezat. Heteranthera era si ea o tufa mare in spate dar am scos tot si replantat cateva fire, acum astept sa se mai inalte si ea. Anubiasul di dreapta e chiar lipit de lemn (dar cu radacinile in substrat). Am cautat sa pun anubiasii in zone putin mai umbroase.
Update:
image\
Salutare, bine ai venit printre noi ! Cu internetul o poti rezolva (modem USB)... asteptam poze ;)
Bine ai venit, iti dorim succes ! si asteptam poze.
Salut, e super acvariul, felicitari ! Nu-mi dau seama din poze daca ai intaritoare, ce grosime are sticla ? Intentionez sa-mi fac si eu unul de dimensiuni similare.
Noutati:

image

image

image
Revin cu o poza mai recenta, am scos echinodorus-ul (fara prea mult deranj), inca nu stiu ce planta sa pun in acel spatiu din mijloc, aveti vreo idee ? Poate sa mut microsorum-ul ? L-am pus deocamdata intr-o gaura din mopan pana dezvolta radacini, nu i-a mers prea bine de la inceput, nici n-a fost intr-o stare prea buna de cand l-am luat. In schimb vad ca da "radacini" din sporangii de pe partea inferioara a frunzelor.

image

Forum Index » Profile for mask » Messages posted by mask
Go to: