Message |
|
Dow Corning 881 e foarte bun pt. acvarii, dar acesta este DEDICAT pt. acvarii:
http://geocelpro.ro/dynpdfs/788.pdf
deci: de unde facem rost ?
|
 |
|
Buna baieti, multumesc pentru aprecieri si sfaturi. Preamaritul are dreptate cu tufa de Hemianthus, cred ca o tai de la baza si replantez, la fel am facut si cu Rotala din spate ca ajunsese imensa si la baza deja incepuse sa cheleasca. Oricum in 2-3 luni ma apuc de urmatorul proiect plantat, trec la next level: 300 litri. Wish me luck !
|
 |
|
Update:

|
 |
|
@Avansatul: ai PM
@cosmin_ruz: Azi am mai bagat foarfeca in plante. Macrandra am scos-o cu totul si am replantat cateva varfuri, asa am facut si cu rotundifolia la un moment dat, doar asa am putut sa dau o forma tufei. Daca nu sunt plantate firele cum trebuie (pe inaltimi si cu spatiu sa patrunda lumina), nu iese tufa ca lumea, spre baza raman doar tulpini goale.
|
 |
|
Una mai recenta:

|
 |
|
|
 |
|
Pisica m-ar lasa fara pesti, dar asta e neam de terrier, daca ar ajunge cumva la substrat... ar sapa putin...
|
 |
|
Iata si partenerul de hobby:
" Hmmmm... interesaaaaant..... hipnotizaaannnnttttt !!!"
.........
.........
.........
"M-am cam plictisit... "
.........
.........
.........
" Sforrrrrrr ![i]"

|
 |
|
Multzam. E nevoie de 2 lucruri: plante potrivite si rabdare...
|
 |
|
Un mic update, au mai aparut Staurogyne repens, Didiplis diandra, Alternanthera reineckii mini, Blyxa japonica, Korymbosa compact

|
 |
|
La fix ! peste 2 zile astept atat Staurogyne repens cat si Alternanthera reineckii 'Mini'. Ma gandesc sa inlocuiesc HZ cu Didiplis diandra. Multumesc pt. sfaturi !
|
 |
|
Cioata din dreapta are o gaura mai maricica in partea superioara, cred ca ar sta la fix anubiasul acolo, acum 2 zile l-am mutat in stanga si am vazut ca are ditamai radacinile...
|
 |
|
Aaa, adica dezumbrit locul din stanga unde e acum anubiasul ? Pentru trecerea de la gazon la inalte as incerca cu Staurogyne, merge ?
|
 |
|
Da da da, sambata e ziua de tuns-ras-frezat. Heteranthera era si ea o tufa mare in spate dar am scos tot si replantat cateva fire, acum astept sa se mai inalte si ea. Anubiasul di dreapta e chiar lipit de lemn (dar cu radacinile in substrat). Am cautat sa pun anubiasii in zone putin mai umbroase.
|
 |
|
Update:
 \
|
 |
|
Salutare, bine ai venit printre noi ! Cu internetul o poti rezolva (modem USB)... asteptam poze ;)
|
 |
|
Bine ai venit, iti dorim succes ! si asteptam poze.
|
 |
|
Salut, e super acvariul, felicitari ! Nu-mi dau seama din poze daca ai intaritoare, ce grosime are sticla ? Intentionez sa-mi fac si eu unul de dimensiuni similare.
|
 |
|
|
 |
|
Revin cu o poza mai recenta, am scos echinodorus-ul (fara prea mult deranj), inca nu stiu ce planta sa pun in acel spatiu din mijloc, aveti vreo idee ? Poate sa mut microsorum-ul ? L-am pus deocamdata intr-o gaura din mopan pana dezvolta radacini, nu i-a mers prea bine de la inceput, nici n-a fost intr-o stare prea buna de cand l-am luat. In schimb vad ca da "radacini" din sporangii de pe partea inferioara a frunzelor.

|
 |
|