[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
onu_ionutz
Junior member
[Avatar]

IP:

Sunt ,Ionut Mihalcea locuiesc in Bucuresti si am 25 ani.
De curand mi-am achizitionat un acvariu de 126L din hornbach. Momentan detin 3 ancistrus mici (nici nu stiu ce sex au)iar pe viitor vreau sa mai pun cativa ancistrusi voalati. Dezamagirea mea este ca nu am gasit in comert... daca puteti veni cu cateva sfaturi legate de acvariu, pestisorii meu sau amenajare ar fi binevenite intrucatsunt la inceput O zi cat mai buna tuturor !

This message was edited 1 time. Last update was at 08/01/2011 15:06:26

[Yahoo!]
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Sa ne traiesti si sa fiii sanatos
Dar conform regulamentului
NUMELE INTREG
Asa scrie asa facem
O zi buna

Ogar batrin dar.... cu miros fin
onu_ionutz
Junior member
[Avatar]

IP:

Ionut Mihalcea
Ma bucur ca am gasit acest forum, unde din cate observ userii sunt activi si vin cu sfaturi, idei bune.
Daca stie cineva de unde as putea sa cumpar ancistrus voalati i-as fi recunoascator pe viata )
[Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Bine ai venit!

Ne bucuram sa te avem printre noi. Este bine ca ai inceput cu un bazin mare. Ceva detalii despre el ne dai? Substrat, plante, echipamente?

Pentru ancistrusi voalati poti pune un post la sectiunea Cumparari, poate are cineva de vinzare si te poate ajuta.
onu_ionutz
Junior member
[Avatar]

IP:

pai am asa in acvartiu..pietris de 5 mm cred luat din hornbach (15 kg) , incalzitoru jager de 100 w si filtrul eheim, plante valisneria si elodea, am cateva radacini mici si hranitor automat eheim pentru zilele cand nu voi fi acasa... am vrut sa pun si niste nisip ca substrat dar m-am gandit ca va tulbura apa si m-am potolit Am mai gasit de cumpart si o chestie care seamana cu o roca (e facuta din rasina), iar in ea se pare ca le place sa se ascunda aia micii ) Din cate am inteles masculii au niste tepi pe bot iar femelele de ancistrus nu......tind sa cred ca toti 3 pestisori sunt femele dar poate in momentul de fata sunt prea mici ca sa-mi dau seama... Pe viitor, asa cum am mai zis as vrea sa mai cunpar niste ancistrusi voalati si niste gupi...imi place mult coloritul lor Ah, da, am uitat sa va zic...am citit pe forum ca astia mananca morcov si le-am aruncat 3 rondele...primele 3 zile nu s-au atins de ele dar apoi......le-au ciuruit ))
[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: