[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: tino
Forum Index » Profile for tino » Messages posted by tino
Dar daca stiti undeva mai ieftin.... nu fiti egoisti
am gasit si impart informatia cu toti cei interesati.geam de 12 nu avea in schimb are de 10mm sau mai subtire la o firma de pe str Ghimpati,firma se cheama Crystal Brad.ca idee de pret :geam de 6mm=270.000lei iar cel de 10mm,fiti atenti si ramine sa dati berea, 500.000 lei.evident metrul patrat.Multumesc,multumesc.
fr0ggy mercic mult de tot,m-ai salvat. Am luat legatura cu ei si mi-am rezolvat problema.mercic inca o data
Salut Stie careva o sursa ceva mai ieftina de geam de 12mm grosime?Intentionez sa imi fac un acvariu mai "marisor" si m-ar interesa o sursa ceva mai ieftina daca se poate, in Bucuresti.Mercic anticipat pentru orice sfat.
Salut.Stie careva din intimplare un loc in Romania de unde sa poti lua niste pelete pentru carasi sau koi,ceva la cantitate mai mare? mai mare insemnind 5 kg-20kg sau mai mult? cine are koi mai multi pe aici ce le dati de mincare?parca vazusem niste poze in galerie cu un pond cu niste koi superbi,la citeva kg bucata, ce mincare o folosi?Mercic
Salut.De citi carasi ai nevoie,cit de mari,ce varietate?poti sa fii mai explicit?Daca spui ce si cum poate te putem ajuta,daca nu...
fratilor,eu ii tin intr-un acvariu de vreo 80L plin cu apa si cu mult oxigen.la 2-3 zile chimb apa si vreau sa zic ca daca au oxigen suficient rezista cel putin 1-2 saptamini,aa pe fundul acvariului am putin pietris marunt,cam asta e tot,in conditiile astea imi rezista f bine
am fost simbata la plimbare,m-am suit in masina si m-am dus pe centura Bucurestiului,zic ca poate dau de Dimbovita inainte sa intre in Buc.Dau de ia sau cel putin asa mi-au zis niste pescari de pe acolo,toate conditiile,apa incet curgatoare,mil destul de imputit pe fund si pe maluri,toate bune si frumoase numai ca dupa ce am rascolit prin mil vreo 30 min am reusit sa gasesc,stupoare 1(unu)tubi,nu un kg,nu intelegeti gresit ci un singur vierme amarit. Asa ca fratilor,ajutati un biet om caruia ii tipa copii(bineinteles,pestii)de foame acasa si zice-ti si voi pe unde e o balta cu tubii,mai la siguranta si fara Dimbovita.(la intrare n-are tubi iar la iesirea din Bucuresti chiar nu ma duc(va imaginati cum trebuie sa fie Dimbovita la iesirea din Bucuresti? ))) )
in momentul de fata cumpar cu 150.000 kg,nu stiu de unde informatia ca cei di Obor i-ar lua cu 200.000kg dar sigur e inexacta,iar cel de la care cumpar eu ii cumpara la rindul lui cu 120.000 kg,deci revenim,stie careva vro' balta cu tubi?
sau stie cineva vreo balta in care sunt tubi suficient de multi cit sa fie recoltati si cit de cit aproape de Bucuresti?sau a vazut cineva pe la vreo balta recoltindu-se tubi?
Araldq wrote:Cauta, afla pe cineva care scoate si cumperi de la persoana respectiva si asa iesi mai ieftin.

stie cineva pe cineva care sa scoata tubii??
e mai simplu sa-i iau din Obor dar consum cam 1kg /saptamana si ma gindeam ca...
salut,are careva idee cum si de unde se pot recolta tubii si e dispus sa impartaseasca cunostintele cu altii?
am incercat sa mulg femela respectiva periodic(cam din 2 in 2 saptamani) insa nu a dat nici un semn (icre imature?).poate metoda de mulgere e un pic inadecvata,eu m-am inspirat dintr-o carte de crestere a pastravilor.Oricum,pe de alta parte am reusit fecundari artificiale pe alte exemplare insa niciodata cind am facut fecundarea artificial nu am reusit sa scot mai mult de 40 pui.
Nu stiu daca era matur sau nu,cert este ca avea 2.5ani varsta,cam 20 cm lungime,vreo 250-300grame greutate si era plina de icre.Se poate sa fie imatur la virsta asta?
Altfel luat,intrebarea mea era cam asta: In conditiile date, de ce credeti ca nu a prezentat interes pentru masculi iar raspunsul posibil este: Poate nu prezenta interes pentru masculi si cind trebuia sa depuna nu a depus...
Mercic mult. Alte opinii?
Salutare tuturor
Am avut o femela de caras,varsta 2,5 ani,varietate oranda,care a decedat.La autopsie am constatat ca e fetita(era plina de icre).Am cumparat-o cind avea cam 5-6 luni si in 2 ani (hranita bine)a crescut foarte bine.Nedumerirea mea este urmatorea: a fost in acvariu cu alti carasi,masculi si femele care au depus de nenumarate ori icre insa ea nu a fost alergata si nu a prezentat interes pentru masculi niciodata si vreau sa zic ca am niste masculi foarte virili si ii supraveghez zilnic cu mare atentie.Are careva vreo ipoteza privind motivul pentru care nu a depus icre niciodata?Sau cum a-r putea fi stimulati pentru depunere mai puternic decat stimularea naturala (variatii ale temperaturii,hrana vie,soare,apa proaspata)?
ce fel de gupy?,nu de alta dar stau in Ghencea32 si ma batea un gind sa-mi fac un acvariu de gupy.

Forum Index » Profile for tino » Messages posted by tino
Go to: