[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Skyppy
Forum Index » Profile for Skyppy » Messages posted by Skyppy
ma abtin, pt. ca o dam deja in diverse. eu mi-am exprimat punctul de vedere.
tu ori nu ai citit nimic, ori faci pe prostul, scuzati limbajul. Sa te apuci asa sa iti faci un acvariu de sute de litri, apoi sa nu sti ce sa faci cu el, sanu ai habar, sau sa te faci ca nu ai habar ce merge langa un vivipar - un alt vivipar, mi se pare o mare dovada de snobism. Ca si cum iti iei un ferari, desi nu ai permis de conducere si nici nu sti cum se deschide capota la motor.
cred ca mai sunt vre-o 2
uuuuuups. cafeaua inca nu ajunsese in sange. mea culpa
din cate stiu eu, pe tija respectiva iti vor creste viitorii puieti de la anubias si nu flori. Eu asa am patit acum ...5 ani cand aveam asa ceva
Scuze, zicea cineva ceva de o combinaticu tetrazona si am avut impresia ca ai scris tu
incearca cu niste vivipari....
superb...
deci nimeni ? au mai crescut, sunt si baieti...
Donez pui de 1-2 cm de xypho, majoritatea sunt femele, traiesc in acvariu alaturi de alti pesti adulti, deci nu este problema de a fi mancati
sa speri ca nu o sa moara, daca deja nu au murit intre timp. inainte sa ii muti trebuia sa citesti atent pe forum
nu sta direct pe parchet,nu ?
un fir as vrea si eu ,...
rate, leasing ceva faci ? hai mai luati omului acvariul de pe cap, ca merita.
frumos acvariu...frumos pret....
Incearca sa pui ceva sub fundul acvariului care sa vina cel putin pana la marginile acestuia si pune un material moale - burete, polistire, etc intre acvariu si suport. Risti sa se fisureze geamul din cauza presiunii care apare in margini. Vb. din proprie experienta
poate sor fi facut invizibili . daca in filtru nu sunt, capac ai si nu sunt pe covor uscati.... atunci posibil sa fi murit si sa fi ciugulit si ceilalti pesti din ei, si s-au dezintegrat printre plante... substrat. etc
andrei.a wrote:vin eu cu o intrebare....plante de mare in acvariu de apa dulce?
Nu, sunt de apa dulce, am specificat in postul cu pricina. Sunt de apa dulce, au fost scoase din dunare, duse in mare si de acolo au ajuns pe mal.

In ceea ce priveste doar cei doi pesti, cred ca ar mai merge doi black molly sau alti vivipari ceva pe langa ei. e apa pt toti, nu e chiar mic acvariul, plus ca si pompa e ok
Din motive de inmultit familia, de tras copii de acvarii si lipsa de spatiu, a trebuit sa renunt la acvaristica, asa buna-rea cum o faceam eu. Acum ca au mai crescut copii ... se pare ca o iau de la capat. De data aceasta fetita a fost cea "vinovata" a vrut si ea doi pestisori. Facut rost de un acvariu home made L40/l20/H35 din care 25 coloana de apa. Scos de prin cutii filtrul cel aveam - un aquael parca.. da nu mai stiu model... incropit ceva acolo. Dupa excursia la Sulina, de unde m-am intors cu cateva plante salvate de pe malul marii, si asa cum ziceam si in alt post, au rezistat, le-au dat lastari noi la marea majoritate. Dupa curatari succesive am ramas cu cateva.... care le-am pus in "cutia" ce adapostea cei doi xipho. Drept urmare a trebuit sa fac si o caricatura de suport de bec economic. Stiu ca acum multi vor da cu pietre in mine pt. gramezile de greseli ce am facut, dar ... sper sa avansez. Acum, daca aveti cate ceva in plus - un acvariu, un substrat, un fertilizant ... un melc, un peste doi , un sfat doua, trei... le astept.
image
image
image

Forum Index » Profile for Skyppy » Messages posted by Skyppy
Go to: