[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: alpha16
Forum Index » Profile for alpha16 » Messages posted by alpha16
eu le-am dat la niste guppy adulti si e asa cum spune ReBella. Mai bine da-le mancare ff marunta
bine dar si pentru o pereche de
Pseudotropheus elongatus? :-o
ReBella, am cei 3 carasi de vre-un an si inca nu au nimica... sunt linistiti, manca calumea, problema este ca nu au destul loc ca sa se dezvolte.Problema asta am aflat chiar dupa ce i-am luat.

It multumesc ca m-ai avertizat de rechinul Bala, din pacate am sa renunt la ea.... dar dupa cum am vazut pe http://www.pestiacvariu.ro/blog/category/cichlidae , pestele Pseudotropheus elongatus nu creste foarte mare si ma gandesc ca va supravietui... iti cer totusi parerea..
pai eu am avut mai demult guppy,molly,coridorasi,etc ...de vreo 1-2 ani...dar nu imi plac, si dupa cum mi se pare ciclidele par sa fie mult mai interesante.
eu am scris ca momentan am 3 carasi, si ce nu am spus e ca vreau sa ii le duc la un petshop da de imi da ceva in schimb.
Salut tuturor,

Momentan am un acvariu de 20l, filtru, pietri marunte alb cu verde, 2 plante din plastic, niste pietre de decor si 3 carasi. Sincer sa va spun m-am plictisit de aceste specii (carasi,guppy,molly,coridorasi,etc) si ma gandesc sa imi fac un acvariu de 60l in care sa imi pun 1 rechin Bala si 2 ciclide, dar in nici un caz sa nu fie scalari sau oscari... Inca ma gandesc ce tip de ciclide sa imi cumpar in asa fel sa
nu fie prea scump.

Intrebarea este daca ajunge un acvariu de 60l pentru cei trei pesti, si daca voi avea probleme dupa ce ajung la maturitatea lor?

Va multumesc,
Alpha.

Forum Index » Profile for alpha16 » Messages posted by alpha16
Go to: