[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: degea
Forum Index » Profile for degea » Messages posted by degea
Ce planta gazon îmi recomandati si mie, ceva simplu ce creste repede si care sa o si gasesc de cumparat.
Revin cu completarea ca am substrat JBL si cam cate fire din ce imi recomandati va trebui sa-mi iau sa pot avea un gazon cam 25% dintr-un acvariu de 60x30x30
Oricum, vad ca e mancat din el....cred ca atat ia fost.
da, 1
Salut, am in acvariu "chestia" asta....ce-i????
Mersi frumos djphazer, asta am sa si fac, o tai ca e o bucata foarte lunga si le plasez in spate, am sa pun o poza cand termin sa vezi ce a iesit. Inca odata mersi.
Ce planta este?? Este cumva de suprafata? Ca nu am gasit radacina
Este gestanta?? Daca da, cand e cazul sa o mut???
Le vreau eu.
Vreau eu un "pachet".
Am scris aici sa nu deschid fac alt theard.

Am cumparat AquaBasis plus de la JBL, intrebarea este, il pot lasa "dezvelit" ? sau trebuie sa pun neaparat pietrisul peste?
hmm....deci sunt in impas, plante sigur nu vreau ca este foarte mare "deranjul" si momentan nu sunt dispus la asa ceva, chiar nu stiu ce sa mai fac....bani de investit nu mai am, am dat cam 600 lei pe toata "distractia" si ma injura nevasta-mea daca ii mai cer, trebuie sa ma descurc cu ce am. :o
Deci sa ma axez pe Vivipari??
Sau ce mi-ati recomanda la un acvariu de genul asta??? Nu prea as vrea guppy

image
Am un acvariu de 80L 80x40x30 si as vrea ciclide dar dimensiunea lui nu-mi permite sa am pretenții prea mari. Asa ca ma interesez înainte sa se cicleze ce specii sa caut.
Intr-un acvariu cu ciclide mai pot pune sanitari si melci??
Am pus Philips 840, este bun?
Si inca ceva pentru ciclide Philips TL-D 18W 54-763 ramane sau sa pun altul???
Sarumana olinno chiar mi-ai fost de mare ajutor, uite ca am rezolvat o problema, pana acum nu stiam ce si cum sa fac, ce pesti sa bag, daca bag sau nu plante, dar am cautat ciclide si-mi plac mult, asa nu am sa mai chinui cu plate si am sa cumpar numai ciclide, si am sa mai caut niste pietre frumoase.
Raman dator cu o bere
Eu vreau plante, dar daca asta necesita schimbarea nisipului (pietrisului) nu ma mai intereseaza , si cu tubul am sa caut sa vad exact ce-mi trebuie si-l schimb.
Mersi
-de 2 zile
-este al 2-lea rand de pietris care il iau (altul nu mai cumpar, prefer sa nu mai pun plante momentan daca e sa-l schimb)
-idem
-inca nu stiu ce pesti vreau, am 3 sapt sa ma decid
-daca nu pun plante presupun ca nu are rost sa mai schimb tubul
-de cateva zile tot citesc posturi
-si treaba cu "search"........sunt plictist de raspunsul asta. Te-ai pus si tu in postura unui noob cum sunt eu? Nici nu stiu ce sa caut in primul rand si in al doilea rand am citit asa multe lucruri de fertilizare incat nu am inteles nimic, e normal sa nu inteleg nimic, (este cum ia-s spune lu tata sa-si ia mai multi rami sa puna in calculator sa mearga bine, realizezi ca nu intelege ce spun, asa si eu de fertilizare, ce era asa greu sa spui ia de la firma X bidonul Y)
Si treaba cu "edit" mi se pare chiar aiurea ca nu exista.

Forum Index » Profile for degea » Messages posted by degea
Go to: