[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: silviusilviu
Forum Index » Profile for silviusilviu » Messages posted by silviusilviu
pai tot cu o privire ciudata am fost si eu primit de farmacista cand iam spus ca e pt acvaristica, oricum a fost draguta mia zis ca daca nu o folosesc la acvariu sa o folosesc linistit pt cosuri :-) . deci ca si concluzie nu o pot folosi pt garnituri .multumesc la toti pt raspunsuri
mecanice
filtru este nou dar ma gandeam pt viitor cand se va termina unsoarea acea mersi pt raspunsuri
pentru cine este interesat au la vanzare in hornbac prize programabile la doar 10 ron la raionul de acvaristica, va scriu fiindca tot ce gasisem pana acum erau in jur de 30 ron. mi se par excelente
am achizitionat de curand un filtru extern eheim 2224, am citit pe diferite forumuri cum ca in timp garniturile de cauciuc ale acestuia se deterioreazasi ar fi bine sa fie unse cu glicerina. pana aici toate bune dar la farmacie am gasit doar glicerina boraxata .intrebarea e daca o pot folosi pe aceasta fara sa am probleme cu pesti sau mai stiu eu ce altceva.mulumesc anticipat.
multam pentru raspunsuri ,cautare am facut pe google dar m-am pierdut prin desisul de frunze si frunzulite de fapt ma interesa si parerea celor care au deja plante .faptul ca nu am scris cate vreau e din cauza ca nu stiu cum se comporta ,iau 1 si se imulteste???, iau mai multe si le plantez pe tot fundul acvariului? cred ca o sa incerc cu plantele scrise de Lofty, numai sa nu fie prea scumpe . promit ca o sa folosesc butonul Search
ajutati-ma va rog daca aveti cunostinta cu denumirea unei plante "gen iarba",daca sunt mai multe asi dorio pe cea mai putin pretentioasa caci sunt incepator si nu prea stiu deocamdata decat teorie despre cum se cresc plantele.va multumesc in speranta ca va veti face timp pt un raspuns
multam pt sfat am mai citit pe forumuri si cred ca spre eihem o sa ma indrept , in primul rand pentru fiabilitatea lor , stau la bloc si nu as dori sa ii fac cunostinta vecinului de sub mine cu algele si pesti mei :-) . avand in vedere ca am citit cateva posturi ale unor colegi forumisti in care se plangeau de nu stiu care garnitura la tetratecuri, m-au cam speriat si caut acum fiabilitate in detrimentul pretului mai mic. Chiar o intrebare: de eihem nu se plinge chiar nimeni, nimic nici o bubita?
dupa cum scriu si in titlu m-ar interesa ce filtru sa achizitionez pt un acvariu de circa 120 l mentionez ca as dori sa fie un acvariu plantat abundent si populat cu vreo 15 neoni si vreo 7 - 10 zebre si poate 2 - 3 sanitari. cred ca sunt un pic la limita cu nr de pesti dar nu e batut in cuie .va multumesc anticipat daca ma puteti ajuta cu un sfat despre cele doua filtre poate si ceva de la eihem, denumirea filtrului care s-ar potrivi la cele spuse mai sus m-ar ajuta sa fac o diferenta pret calitate.
din cate vad eu pe cutie scrie aquapro mp eheim asta cu eheim o fi din cauza accesoriilor cu care a fost livrat acvariul 1 incalzitor 100 w 1 filtru intern termometru plasa pt pesti si ceva de tratat apa plantele toate in 387 de lei
Salut am si eu o mare nedumerire am cumparat de curand un acvariu din Horn.. 126 l echipat cu mai multe accesorii intrebarea mea este daca ar trebui sa ii las cornieru de plastic ce incadreaza fundul acvariului. tentatia e sa il las ,este foarte estetic dar ma ingrijoreaza distanta de circa 2mm care o formeaza acest cornier lasand fundul acvariului in aer .daca cineva are cunostinta daca este vreo problema ca acvariu sa fie incadrat de un cornieriar fundul sa stea efectiv in aer va rog frumos sa ma indrume si pe mine. ara sa uit sticla acvariu de 6 mm. Multam mult
salut ma numesc Holtea Silviu am 28 de ani ,sunt din Bucuresti pompier de profesie. Am intrat in aceasta minunata lume a acvaristicii pe la varsta de 14 ani cu un acvariu de 20 de l donat de un prieten, era un pic crapat dar asta nu conta.L-am populat cu vreo 5 gupi 4 scalari 4xifo 5 zebre 2 molysi un sanitar,acum cand ma uit in urma cred ca erau cam multi pestisori pentru conditile alea .nu aveam filtru de nici un fel aer nu lumina decat cea naturala.Cu toate ca mi-au facut cred ca toate bolile posibile am reusit totusi sa il tin pe linia de plutire circa 1 an cand in urma plecarii intrun concediu de circa o luna cu toata familia am fost nevoit sa il las unui vecin in grija , rezultatul la intoarcere mai traia decat sanitarul astea erau timpurile nu aveam acces la internet pt informare decat prieteni sau doar poate magazinul local din piata sa nu mai spun de putere financiara pentru a le cumpara tot ce trbuie. Au trcut ani de atunci si am crezut ca am scapat de acest ( virus) dar ultimele zile vazand niste magazine de acvaristica ma apucat din nou damblaua si e pe zi ce trece mai rau .M-am hotarat sa mai fac o incercare dar de data ast vreau sa o fac ca la carte vreau sa ma informez si sa urmez toti pasi necesari pentru a nu mai repeta greselile din copilarie.Acestea fiind spuse va rog sa scuzati eventuale greseli de ortografie ,denumiri de pesti etc va salut si va multumesc anticipat pt eventual ajutor

Forum Index » Profile for silviusilviu » Messages posted by silviusilviu
Go to: