Message |
|
Hmm ... Incalzitor recomand Jager de la grupul Eheim sau BluClima de la Ferplast (sau .. parerea mea ... cele AquaEl .. pt banii lor mi se par chilipir ca functionalitate ... dar fiind poloneze .. nush ... exista riscu..). Restul sunt cu semnul intrebarii si e pacat sa-ti fierbi pestii (ma refer la Hagen Tronic, Juwel iese din calcul avand in vedere ca majoritatea nu functioneaza "din magazin"). Eu zic ca merge dat gaura si in fundul acvariului (daca geamul e float de buna calitate .. daca zici 375 ai nevoie doar de geam de 10 ... cu intaritura in H ... si nici o vrajeala de fund dublu sau ceva). Omu care da gaura sa fie finutz, sa tina scula fix perpendicular, sa nu se crape pe-aproape sau sa se formeze mici fisuri sau aschii care ar putea complica grav situatia. Eu am un Ferplast Star 200 de 750 de litri ... si astea vin si cu gaura in cur. Vezi ca exista si mai mici ... nush exact de ce marime. Daca dai un ban in plus .. ai T5-uri fara numar, capac si margini aluminiu anodizat, intarituri cabluri de otel si alte vrajeli. Incearca sa gasesti pe cineva care sa ti-l ia cu pretul fara adaos. Daca nu gasesti iti caut eu pe cineva. Dar cred ca daca ai grija ... te poti baga la o gaura in sticla ... si cred ca in cea de 10 merge usor.
Sincer esti cam pretentios la idei .. dar e treaba ta. Poti uita de TetraTec si folosi termofiltrele de la Eheim ... care fie vb intre noi sunt "adevarate" ca sa nu te complici inutil. Wattage-ul lampii UV este arhi suficient .. parerea mea e ca si jumate ti-ar ajunge. Ai sa vezi ca lampa de la Tetra .. desi este mai scumpa are un wattage mult mai mic.
Una peste alta .. poti sa faci ceea ce ti-a suflat faraonul ... mi se pare o idee la fel de buna.... dar nu cea cu bucatile ... e riscanta la noi o treaba atat de migaloasa. Mai bine cauti o sticla de calitate si cauti pe cineva care se pricepe la gaurit, folosesti un silicon de la JBL si poate iti iese o treaba "profesionala".
Bafta si asculta sfaturile de sus ... lasa lampile alea de oceane. Contrar opiniei generale .. indiferent de wattage ... e bine sa se schimbe la acelasi interval de timp pt o eficienta optima.
|
 |
|
Filtru intern BluWave07 NOU
--------------------------------------------------------------------------------
Vand fitru intern Bluwave 07 - 900lh, nou nout. Indicat pentru acvarii intre 150-300 l sau pentru acv mai mari pe post de filtru mecanic. Filtrul a venit cu acvariul pe care l-am achizitionat recent (Ferplast Cayman 230l). Volumul filtrului e mai mult decat suficient (11 l, cat un filtru extern).E modular si contine ca medii de filtrare burete, ceramica, bioballs si carbon. Filtrul se da fara incalzitor (are locas pentru incalzitor integrat pt o estetica imbunatatita).
Pret 160 RON (in magazine de la 245 Ron in sus).
Pt detalii accesati pagina producatorului (detalii/filmulete etc).
|
 |
|
S-a vandut filtrul extern.
Au mai ramas urmatorii pesti:
-2 Citrinellum intre 20-24cm: 35 ron buc
-2 Yoyo Loach adulti cca 13cm: 7,5 ron buc
-1 Pangasius (rechinas) cca 32cm: 150ron
-1 Pangasius Albino cca 17cm: 40ron
Detalii sau poze se pot afla la telefon (0727748275) sau pe mess (id johndoe21ro).
|
 |
|
Nu vreau sa fiu bagacios sau off-topic dar sigur T5-urile sunt de 54W. Eu am Rio 400 High Lite si neoanele au 54W si au alta lungime.....
In rest recomand ca pret ....
|
 |
|
Dap....logic.
|
 |
|
Vand urmatorii pesti:
-2 Citrinellum intre 20-24cm: 40 ron buc
-2 Yoyo Loach adulti cca 13cm: 7,5 ron buc
-1 Pangasius (rechinas) cca 32cm: 150ron
-1 Pangasius Albino cca 17cm: 40ron
Vand filtru extern Ferplast Bluextreme 1500 nou nout (sigilat) cu toate mediile filtrante aferente. Nu prezinta garantie.
Caracteristici:
- dimensiuni: 26X26X46cm (LxlXH)
- Q max: 1500 l/h
- H max: 220 cm
- putere pompa Blupower: 32W
- volum intern: 11l
- volum filtru biologic: 2,5l
Pentru alte info accesati site-ul Ferplast (pt toate detaliile si pt filmulet).
Pretul este de 350 ron URGENT.
Detalii sau poze se pot afla la telefon (0727748275) sau pe mess (id johndoe21ro).
|
 |
|