[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: aditza26
Forum Index » Profile for aditza26 » Messages posted by aditza26
Da, problema este de la elice. Dar nu am cum sa umblu la ea. Nu pot scoate capacul pentru a ajunge la elice.
Ma puteti sfatui cum sa il fac sa nu mai huruie? Sau sa ma duc sa cumpar altul?
Am aranjat nisipul, am pus cele 3 plante pe care le am, am montat filtrul si i-am dat drumul. Acum o saptamana va merge asa.

Problema care a aparut este legata de filtru, face zgomot. Am incercat si mai scufundat si mai la suprafata. Care sa fie problema?
Am uitat sa precizez ca am cumparat Clorocid, il pot folosi dupa ce introduc apa in acvariu pentru a ajuta la declorinare?
Ok, am gresit cu apa pusa in cada, nu am sa o folosesc. Inca nu am cumparat pesti, deci pana aici este bine.

Am reusit sa fac rost de nisip (pietricele) si dupa o ora am reusit sa il spal (cat am putut de bine). Inainte sa il bag in acvariu trebuie sa il fierb?
Aveam de gand sa las 2 zile apa la ciclat.
Lumina este asigurata de 4 neoane Philips de 18W.

Recomandati-mi niste pesti nepretentiosi, nu as vrea sa ii iau si in cateva zile sa imi moara pentru ca nu am fost atent la pregatirea acvariului.
De cateva zile sunt in cautare de materiale pentru acvariu. Pana in momentul de fata am acvariul (80 litri), filtru Aquael Fan-3, termometru si pompa de scos apa din acvariu. Spre seara fac rost de nisip, granulatie mai mare (de marimea bobului de grau).
Am pus apa de o zi la declorificat (in cada), si cand pun nisipul in acvariu am sa pun si apa. Apoi am sa dau drumul la filtru si am sa las sa mearga vreo 2 zile, pana ma decid ce pesti sa cumpar.
Va rog sa ma sfatuiti ce persti ar trebui sa cumpar, ce tipuri de plante (am o planta, nu stiu cum se numeste dar am sa pun o poza cu ea), ce ar trebui sa mai pun la acvariu.

Forum Index » Profile for aditza26 » Messages posted by aditza26
Go to: