| Message |
|
|
|
Da, problema este de la elice. Dar nu am cum sa umblu la ea. Nu pot scoate capacul pentru a ajunge la elice.
Ma puteti sfatui cum sa il fac sa nu mai huruie? Sau sa ma duc sa cumpar altul?
|
 |
|
|
|
Am aranjat nisipul, am pus cele 3 plante pe care le am, am montat filtrul si i-am dat drumul. Acum o saptamana va merge asa.
Problema care a aparut este legata de filtru, face zgomot. Am incercat si mai scufundat si mai la suprafata. Care sa fie problema?
|
 |
|
|
|
Am uitat sa precizez ca am cumparat Clorocid, il pot folosi dupa ce introduc apa in acvariu pentru a ajuta la declorinare?
|
 |
|
|
|
Ok, am gresit cu apa pusa in cada, nu am sa o folosesc. Inca nu am cumparat pesti, deci pana aici este bine.
Am reusit sa fac rost de nisip (pietricele) si dupa o ora am reusit sa il spal (cat am putut de bine). Inainte sa il bag in acvariu trebuie sa il fierb?
|
 |
|
|
|
Aveam de gand sa las 2 zile apa la ciclat.
Lumina este asigurata de 4 neoane Philips de 18W.
Recomandati-mi niste pesti nepretentiosi, nu as vrea sa ii iau si in cateva zile sa imi moara pentru ca nu am fost atent la pregatirea acvariului.
|
 |
|
|
|
De cateva zile sunt in cautare de materiale pentru acvariu. Pana in momentul de fata am acvariul (80 litri), filtru Aquael Fan-3, termometru si pompa de scos apa din acvariu. Spre seara fac rost de nisip, granulatie mai mare (de marimea bobului de grau).
Am pus apa de o zi la declorificat (in cada), si cand pun nisipul in acvariu am sa pun si apa. Apoi am sa dau drumul la filtru si am sa las sa mearga vreo 2 zile, pana ma decid ce pesti sa cumpar.
Va rog sa ma sfatuiti ce persti ar trebui sa cumpar, ce tipuri de plante (am o planta, nu stiu cum se numeste dar am sa pun o poza cu ea), ce ar trebui sa mai pun la acvariu.
|
 |
|
|