[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: florinmacri
Forum Index » Profile for florinmacri » Messages posted by florinmacri
andras wrote:Bun venit! Ma bucur ca am pe cineva cat de cat aproape. :-) Si eu doresc sa incerc cu neonii, ce duritate are apa la voi?

Apa de la robinet este de cea mai proasta calitate, eu folosesc la reproducerea speciilor mai sensibile apa de RO.
In primul rand imi cer scuze administratorilor pentru ca am mai activat acest cont o data si nu am scris nimic o perioada lunga de timp! SCUZE!
Acum ma voi prezenta si promit sa fiu activ pe acest forum. Am 36 de ani , am aceasta "boala", acvaristica de la varsta de 10 ani. Am inceput cu un borcan de 3L cu 2 guppy iar acum am aprox. 6T de apa iar ca pasiune pentru specii sunt Cichlidele si Characidele. In prezent ma ocup intensiv de cresterea si reproducerea Discusilor si a Ramirezilor si incerc cu characidele (mai exact cu neonii).
Sper ca interventiile mele sa fie de bun augur si sa nu supere pe nimeni . Eu va urez toate urarile de bine!

Forum Index » Profile for florinmacri » Messages posted by florinmacri
Go to: