[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Bianca T.
Forum Index » Profile for Bianca T. » Messages posted by Bianca T.
La ce te referi cand spui ca e zero barat pentru 112L? Merci oricum de sfaturi.
A?a arata filtrul in interior
Filtrul meu are 2 bureti despartiti unul de celalalt printr-un perete din plastic subtire. Ca tot mi-ai dat ideea cu materialul filtrant biologic, exista posibilitatea sa pun un astfel de material filtrant intr-un saculet langa celalta burete si atunci sa raman pe o parte cu material filtrant si pe cealalta parte cu un burete? Sau varianta cu saculetul in acvariu direct? Sau este nevoie sa imi iau un filtru extern pentru asa ceva? La filtrul intern pe care il am, din pacate nu am compartiment separat pentru material biologic si nici nu stiu de unde as putea luat un astfel de compartiment ca sa il atasez.
Nu am pe?ti in acvariu (m-am informat cat de cat înainte), pun mancare de pe?te zilnic si am un filtru Tetra in 800 cu bureti in interior in care am adaugat filter active bacteria de la tetra. Se poate se fie oare seminte ale plantelor avand in vedere ca sunt plantate proaspat? Zic si eu. Mul?umesc mult de interes
Buna,

Am achizitionat un acvariu de 112L (diversa) pe care l-am facut acum 5 zile (o sa descriu putin cam ce am pus in el): am pus niste piatra ponce in 2 zone ale acvariului deoarece am pus un decor din pietre si unul dintr-un ciot de lemn, pe mijlocul acvariului am pus pietri? quartz alb, peste cele 2 zone din piatra ponce am pus substrat fertil de la Dennerle deponit-mix black 10in1, iar ultimul strat ii din nisip quartz negru. Precizez ca mi.am plantat toate plantele cumparate in vitro si am 2 cioate din lemn pe care le-am fiert. Dupa ce am bagat apa, am pus declorinator, all in one de la dennerle, iar la doua zile distan?? am pus si filter activ bacteria si cristal water (de la tetra-apa era albicioas?). Recent de vreo zi, observ ca pe sol, pe cioatele din lemn si pe mu?chi in special, mi-au aparut ni?te bilute maro-alb care sunt moi si apoase. Ma tot gandesc de la ce sunt si daca este in regula.

Mul?umesc!
Salut,

Sunt Bianca si stau in Cluj-Napoca. Am achizionat de cateva s?pt?mâni un acvariu de 112L si împreun? cu prietenul meu (doi încep?tori) am ales sa ne dedicam 100% acestei pasiuni pentru a crea un mediu s?n?tos atât pentru plante, cât si pentru viitorii pe?ti. Suntem con?tien?i de faptul ca nu este un lucru u?or sa creezi in cativa centimetri un biosistem atat de complex creat de natur?, a?adar, de asta ma aflu aici . O sa imi las întrebarea la sectiunea potrivit?.

Forum Index » Profile for Bianca T. » Messages posted by Bianca T.
Go to: