Message |
|
Salut..am vazut pe forum ompoza cu o zebra incovoiata si slabita..si exact acelasi lucru am si eu la o zebra..am vazut ca kaola a postat un tratament cu doua feluri de pastile..dar nu stiu sau n-am inteles exact:
1. de unde pot cumpara pastilele?
2. Is pastile din farmaciile noastre pt oameni?
3. Acvariul meu are 54 l..pot pune o pastila si jumatate?
4.e bn sa spal pietrisu cu otet sau daca am.posibilitatea e mai bn sa cumpar unu nou?
Va multumesc si il rog pe dn-ul koala sa-mi explice exact ca sa nu-i omor..multumesc..
|
 |
|
Eu am cumparat nisip de la magazin..si-n primu rand..treb spalat f f f bn..eu am.pierdut vreo 4-5 ore..ca nu se facea apa cristal..intr-un sfarsit am reusit sa-l spal bn ..dar va trebuii neaparat sa scoti apa din acvariu..dar puneo separat in alt vas curat si o poti refolosi..in momentu in care bagi nisipu se va face apa tulbure..si dureaza 8-10 ore sa se faca cristal...si daca e sa fie din ala super fin ai chin cu el..la fiecare curatare a substratului vei trage f mult nisip..parerea mea e sa mergi la magazin sa-ti ei granulatie mai mare (pt ciclide)daca neaparat vrei nisip..e mai bun decat ala de la tara care e f fin..
|
 |
|
caut sa cumpar 1M+2 F maturi..sau daca e sa fie mai multi puii..de molly..caut pers din iasi pt a vedea daca sunt sanatosi..rog seriozitate( am incercat la magazine..dar pe unde mergi vezi si pesti morti) iar in piata de animale nu prea ajung duminica..din cauza serviciului pt ca e zi de munca la serv..rog seriozitate
|
 |
|
Salutare..ma numesc ionut daniel..sunt din iasi..si pasiunea pt acvaristica a inceput acum cateva luni..cand m-am mutat in alt cartier..nestiind pe nimeni ..am cautat o acupatie..si uite asa m-am trezit ca imi plac pestisori de acvariu..
|
 |
|