Message |
|
Unde pot modifica...am cautat dar nu gasesc...am dat la profil...dar nu gasesc nimic la oras varsta....
|
 |
|
pai deasta am si optat sa ma inscriu pe forum....sfaturi pe google gasesc cu miile....nu am intrat pe forum doar pentru conversatii...daca vroiam sa conversez o faceam ok pe fb...in fine...problema mea sunt luminile...ce as putea opta pentru un acvariu de 200l pe colt....nu vreau doar un neon...nefiind bun de nimic doar sa lumineze si el cv acolo....ma intereseaza in special pentru plante un neon bun....sa nu cumpar plante degeaba si sa se ofileasca sau mai stiu eu ce....de substrat fertilizant mi.am dat comanda astept coletul..vreau sa il infrumusetez cu gazon buturugi radacini etc....nu toata lumea s.a nascut invatat
|
 |
|
ca nu sunt batman sa il iau pe sus
|
 |
|
cand voi cumpara lumini pt acvariu cu siguranta ii schimb locul....asta ar insemna sa golesc cv apa din el
|
 |
|
cred ca stiu si eu de unde vine lumina soarelui
|
 |
|
daca momentan nu am lampi deaia l.am pus langa geam...nu trebuia sa fi....  forumul este si pt sfaturi banuiesc eu...
|
 |
|
sau lumina alba? Multumesc
|
 |
|
http://www.aquariumprest.ro/products.php?605&cPath=53 ceva de genul ar merge...am inteles ca lumina rosie si albastra este ok pentru plante
|
 |
|
il voi indeparta..multumesc pentru sfat...dar lampa neon o..ceva sa lumineze pentru acvariul meu...m.am uitat pe net dar am vazut doar pentru acvariile dreptunghiulare...si nu stiu ce as putea alege pentru acvariul asta..si cum...cateva sfaturi...multumesc
|
 |
|
|
 |
|
Am easy life easy carbo,pun cate 5 ml pe zi...nu stiu dacaveste suficient pt un acvariu de 200 l...cum incarc poza
|
 |
|
ele fac frunzulite...am mai vazut ca si unii pesti le mai devoreaza. ?.ma gandesc si la asta.barem limnophila sessiliflora vad ca zboara frunzulite prin acvariu de a chelit saraca....si althernatera face frunzulite dar pana ajung frunzele la maturitate sunt ciopartite
|
 |
|
plantele cresc dar cum cresc asa se si destrama...acvariul este pe colt are 200 l este destul de inalt pot spune. ?nu i.am facut masuratorile,am pietris,m.am gandit si la fertilizant,dar cand v.a mai fi buget,si ca lampa ce sa folosesc pt ca m.am uitat dar nu stiu cum le.as monta daca el este pe colt..ca nu are capacul original....are o luna de cand il am,algee nu mi.a facut.am filtrul de la aquael...temperatura 24 25
|
 |
|
Buna ma numesc Alexandra...sunt si eu incepatoare..am un acvariu de 200l unde tin neoni, tetra, zebre, molly, xipho...cu plantele nu prea ma pricep. Acvariul nu are neoane, doar lumina zilei, este pus langa geam...as vrea si eu un sfat..cu plantele in general...doresc nume de plante usoooooor de intretinut..multumesc
|
 |
|