[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bebe12345
Forum Index » Profile for bebe12345 » Messages posted by bebe12345
Schimb 4 scalari , 2 dungati 2 diamant 1 xifo rosu 1 xifo , 2 xido balon , 2 platy alb , 2 platy alb balon , 3 molly galbeni cu 17 crevetii
Vand acvariu 130 litri bucuresti sector 5 , acvariul contine , plante , nisip , pietre decorative , incalzitor , capac cu 2 neoane functionabilr , pesti si filtru extern tetratec 1200 l/h , il vand pe 400 lei cu tot cu filtru , 350 fara filtru , il puteti cauta pe olx , cu titlul acvariu 130 l
Bravo frate .. cate plante mi ar trebui sa cumpar pentru un acvariu de 370 litri ? Ma costa mai mult decat acvariu ...
Salut tpu .. am femele guppy gestante .. am mutat 2 in maternitate din plasa ... nu aceea unde sa nasca .. unde se tin puii .. si mi a nascut pana acum o femela 4 puii morti .. am crezut ca o intimideaza cealalta femela .. asa ca le am separat .. ce o fi ?
Schimb 2 piranha red belly si4 scalari .. au fost tinuti impreuna din prima zi cand saunnascut .. acum sunt mari si vioi , schimb cu 70 guppy maturi
salut am 2 acvarii unul cu 50 masculi guppy si unul cu 60 de femele .. oare daca bag 2 femele in acvariul de masculi tinp de 5 ore .. femelele mor sau ramane gestante cu 200 - 300 puii ?
Schimb acvariu eheim 56 litri , cu nisip filtru incalzitor planta foto tapet si capac cu un neon
sunt din bucuresti sector 5 , a costat 500 lei acvariu , schimb cu 7 piranha red belly maturi
Salut .. am un acvariu de l ,40 lungime 30 latime 35 inaltime cred ca are vreo 54 litri cu niste piettre si buturugi mari care ocupa vreo 40% din acvariu
.. si am tinut 5 piranha red belly ... au trait fara probleme timp de un an jumate pana cand am bagat niste solutii care le am luat de la pet shop sa se limpezeasca apa .. si mi a murit unu dintre ei ... ce o fi ?.de la solutie sau deoarece e spatiul ff mare si sunt putini piranha ?
Cumpar guppy si ofer destul de mult ... doar ca as vrea sa fie livrati acasa in sector 5 ..
E identica cu cea a a mea , in maxim 3 zile ... o sa iti nasca in jur de 20 -25 de pui
[i] salut am un acvariu juwel 240 l incalzitor filtru tot tot , mi-a murit un guppy si un neon , guppy se decolorase ii se facuse coada ca panza de paianjen iar neonu avea coada jupuita
.. insa a mai inceput inca 2 guppy sa li se decploreze coada , ia m mutat in acvariu cu 2 lingurite de sare si iam lasat acolo ce sa fac ?
Cumm saa facc sa imi creascaaa puii de guppy mult mai rapid ? Au o luna aproape si zici ca au o saptamana .. alti puii la varsta asta sunt mari si colorati ? Am 30 de puii intr un acvariu de 60 de litrii cu 2 degete de nisip , o planta mare , filtru si incalzitor .. apa e undeva la 27 '28 de grade , le dau sa manance tetra baby mancare speciala si galbenuss de ouu , si tot sunt fff mici help
Din ce am citit trebuie lasata o luna s
iar eu am deja pesti in acvariu .. intr o luna imi iau altu mai mic si il mut dar d sa stept 2 luni cand pot astepta o luna ?
Salut .. as dorii sa cumpar si eu apa sarata fiindca nu am rabdare sa o fac .. 220 de litri = 220 ron 1 litru = 1 leu
Nuu 560 de litri nu am gresit nimic are 150 cm lungime
Salut ! Am un acvariu cumparat din magazin ( nu facut de.mime ) de 560 litri , si am pus 40 de puii de guppy , cu filtru , incalzitor special de la el , si vreo 5 plante mici , credeti ca e destul de bun ? Pentru ca ei am citit ca ajunge la 5 cm ..., sa cumpar unul mai maricel sau e bun ?
Sall am un acvariu cu : 3 platy galbeni 2 xifo , 6 guppy , 2 corry , un sanitar de geamuri , 3 pesti albi vreo 3-4 cm nu le stiu rasa ,si as vrea sa stiu daca ar merge sa mai bag cativa scalari sau ce rase de pesti ar mai merge ?
Salut am un acvariu juwel 240 l si an asa : 3 platy galbeni vreo 4 cm 2 xifo 3.5 cm , 3 sanitari 3 Pesti albi vreo 4.5 cm ( nu le stiu rasa ) si 5 femele guppy si 3 masculi guppy maturi ... cati guppy ar mai intra ? Sau sa iil las sa se populeze singur ? Am 2 femele gestante si le am pus in maternitate ,
[code] am o seriie de guppy de o luna si niste puiuti de 3 zile ii pot muta impreuna intr un acvariu de 56 de l , filtrul astupat sa nu inghita pestii si o plantuta mica si 2 degete de nisip ? E ok ?
Salut ... mi a nascut o prima serie de guppy acum vreo 23 de zile .. iar azi alta femela a nascut vre o 9 puituti merge sa ii pun impreuna? ?

Forum Index » Profile for bebe12345 » Messages posted by bebe12345
Go to: