[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: t_radu
Forum Index » Profile for t_radu » Messages posted by t_radu
opincarul wrote:..masculii sunt foarte violenti daca femela nu vrea sa fie impuiata.

Acum integem si noi "dragalaseniile" cuiva inter ritualuri....

Sa rizi? Sa plingi? Sa comentezi? Le dau dreptate - cu siguranta.
Sau simplu p
Deoarece nu pot prezenta aici un acvariu aratat altundeva, intr? acolo, vezi ce tuf? de anubias a crescut in borcan si trage singur? concluziile. Sectiunea ciclide americane mari..
Faye, iti povestesc experienta mea cu pistia. Am luat de la Denerle 2 poturi pentru un acvariu de 140L/60l. Dupa 3 luni a puit de am ametit, s-a intins peste tot, am inceput si am dat in dreapta si stinga pina nu am mai vrut nimeni si a ajuns la gunoi si tot avea toata suprafata plina. Am pus o pompa de valuri indreptata spre suprafata din dorinta de a ajuta la oxigenarea apei + scazuta un pic iluminarea pentru a omori din alge. Si pistia a inceput sa se topeasca. Oprit pompa de valuri, crescut iluminarea (acum am un tub T8 de 39W care unctioneaza de la 8am la 9 pm) si planta a incetat suicidul in masa, ba chiar dupa 10 zile parca-parca incepe sa arate cumva. Acuma daca isi va reveni sau nu nu stiu, vad peste inca alte 2 saptamini. Ce se aplica la tine nu stiu, dar poate un pic mai multa lumina? Si un SAE pt alge daca chiar te deranjeaza?
dan.pavelescu wrote:.... sa faca spuma ....

Ori tu... ori skimerul.....
Mai bine ia un Bergenbier si dute in vizita la prieteni
dan.pavelescu wrote:Ma enerveaza la culme, skimmerul nu face spuma nici sa-l muti:

Poate ai apa foarte curata si nu are ce skima ......
ocean wrote:Cubul (Borg) se intoarce :

Chemati-l urgent pe Liliac, e prieten la catarama cu Picard....
dan.pavelescu wrote:rectific: Pavelescu munceste in frig

E, frumos la tine Dane, un pic mai sus caldurica e in suflet: si blonde, si ski, si bere buna, ce mai, 1 mai muncitoresc...

PS - si altii lucreaza astazi.....
La vara ma duc pe litoral, prima creatura pe care o prind o indes intr-un borcan, imi trag si eu marin, si imi trintesc si eu mecla pe aici. Pina atunci alt topic de urmarit.
vi-l imaginati pe Dan pe o scara de 9 metrii inaltime fluturind ca steagu' vint raspunzind la MUI de pe mobil ?
da ce nu inteleg eu. In apa dulce - eu am luat (primit) vreo 5 creveti, asa doar ca erau simpatici si rosii. acum, dupa 3 luni am vreo 50 de bucati in acvariu. Mai culeg si dau hrana vie la ciclide.
Ai vostrii de ce se maninca si nu se inmultesc? sau ai nimerit o soacra pe acolo si a luat-o ginerele la o discutie privata?
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/40/53.page
De la postu 50 in jos
koala wrote:
Blue, tine minte!

- TOATE cuvintele care incep cu litera "î" (înca, înot, îmbracat, înainte, înapoi etc) se scriu cu "î" din "i"!
- litera "î" din "a" se foloseste doar acolo unde sunetul este la mijlocul cuvantului... adica: cuvânt, mâncând, românesc, avânt, pamânt etc.

Ai inteles?

In rest, sa ai spor cu donatia!

Ce inseamna sa ai copil la scoala. Re-inveti literatura, gramatica...
Apropo - regula privind î din a (â) si folosirea acestuia în România nu a fost aprobata de catre parlament, dar a intrat in "cultura generala" din cauza mediatizarii excesive.
Astfel a fost "adoptata" de Academia Româna la 2 ani dupa un "vot" care nici nu a avut loc.
Si ca sa raminem in aceeasi linie - Acad Romana, dupa mine, legalizeaza prostia - intro/intr-o intru/intr-un, niciun/nici un, nicio/nici o, etc, sunt perfect "legale"

catalin_ wrote:Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor

NOU! Te-am ajutat cu sfaturi, acum te ajutam si cu lectii gratuite de gramatica!

Acum m -ama uitat si eu ce contin modulele. Asa e daca citesc in diagonala.
De unde fac rost de 500 oiro habar nu am, ca zau ca as vrea sa va ajut, macar cu o comanda...
Felicitari baieti. Inca un produs romanesc de admirat.
Sa dea domnu' sa aveti cit mai multe vinzari si "afara"
Mai urmeaza sa faceti si lampi LED dedicate (plantat/marin)
Daca cistig la LOTo promit ca ma abonez si eu la un controler.
Multa bafta.
Noutati?
Sunt si taxe vamale pa aliexpres sau nu?
Cu chinezariile de aici a-ti lucrat?
http://www.top-messtechnik.com

Apropo, pina la urma a comandat cineva de pe ali-expres?
la ce automatizare ai acolo si cit te "citesc" ca esti de pretentios, mai ca maninca in fund sa vin pina la Bucuresti dupa acvariu. Daca incapea pe motor sigur ma mobilizam Da cine stie, poate in 4-5 ani ma apuc si eu de saramuri......
Da

Forum Index » Profile for t_radu » Messages posted by t_radu
Go to: