Salut , imi puteti va rog reconda un regulator de presiune bun , adica nu de la firme no name , daca se poate pe site-uri din Romania sau in cel mai rau caz de aici http://www.greenaqua.hu/
Deocamdata nu conteaza pretul ci calitatea . Ma intereseaza ca daca reglez presiunea de iesire la 1.5 bari sa zic si nu se infunda difuzorul sa mearga bulele constant , adica daca reglez 2 bps atunci 2 bps sa mearga , nu sa tot umblu la reductor zilnic .
Merci
This message was edited 1 time. Last update was at 22/04/2015 08:47:58
merge ok in sensul ca numarul de bule pe secunda se mentine relativ constant pe perioade lungi de timp, desi la aceste regulatoare ale mele nu se poate regla presiunea de lucru, ea e setata din fabrica la 2-3 bar
Eu am doua reductoare Dennerle, de care sunt foarte multmit.
Primul e un Dennerle Profi 2000, asta e al patrulea an de cand il am (si era SH cand l-am cumparat).
Merge brici; il setez cand dau drumul la acvariu si nu il mai ating pana cand desfiintez setupul. De fapt mint, il ating cand il dau jos pentru umplerea buteliei (in sensul ca il desfiletez si il infiletez la loc)
Nu stiu daca se mai fabrica, sa il gasesti nou...
Al doilea e modelul asta: http://imgupload.acvablog.ro/image.php?di=8BVV (nu mai retin numele)
L-am luat tot SH, de pe ebay, iar eu il folosesc de aproape doi ani.
La fel ca mai sus, n-am absolut nicio problema cu el.
Din pacate, am impresia ca si pe asta doar SH il mai poti gasi.
Am uitat sa specific ca ma intereseaza unul la care se poate regla si presiunea de iesire adica valorile intre 0 si 2.5 bari sa zic .
Si bineinteles si reglaj fin
skija wrote:Am uitat sa specific ca ma intereseaza unul la care se poate regla si presiunea de iesire adica valorile intre 0 si 2.5 bari sa zic .
Si bineinteles si reglaj fin
Ambele postate de mine mai sus au "optiunea" asta.
Din experienta celor vazute si auzite eu recomand reductorul de presiune de la Aqua Medic, despre care inca nu am auzit nimic de rau. Are un singur reglaj, cel fin de la 0-3 bar.
This message was edited 1 time. Last update was at 22/04/2015 23:46:44
Pana la urma am luat un HSL ,dar din pacate este o chinezarie .....vai de mama ei , sincer mi-a fost frica sa o montez pe butelie la cum arata , materiale de foarte proasta calitate , indicatoarele de presiune din ceasuri erau miscate inauntru foarte mult.
Intr-un cuvant nu recomand , am fost nevoit sa il returnez
Este cea din poza , insa in poza arata foarte bine , din pacate realitatea este foarte diferita.
This message was edited 1 time. Last update was at 02/05/2015 15:58:14
Am luat un reductor de la greenaqua.hu pana la urma , upaqua co2 regulator .
L-am montat pe butelia de 2 kg noua si uite ce imi face presiunea de lucru , nu este constanta deloc , se vede in film , difuzorul este Tropica 3 in 1 si a functionat perfect tot timpul .
Cum incerc sa ajustez reglajul fin de la 1 bps sare direct la 5-6 -7 bps habar nu am cate bps nu mai pot sa numar asa repede .
Ce parere aveti , din ce cauza se intampla acest lucru ?
Ceasurile sunt doar elemente de control, cel din stanga arata presiunea din butelie, iar cel din dreapta arata presiunea dupa ce este "regulata" , deci practric regaluatorul nu-si face treaba.