[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ddsek
Forum Index » Profile for ddsek » Messages posted by ddsek

cum zicea si elven:

Hermiti, Arici, Penati rosii/maro cappucino, Stele, Melci, Caracatita, murena, Wrasse, Goby, Damselfish, bureti, anemone. actinii rosii.

aricii sunt minunati pentru control alge
Salut,

In urma unui upgrade am ramas cu skimmerul asta.

http://acuariosyestanquesacuatica.com/img/cms/accesorios-marinos/skimmers/turboflotor-blue-500/manual-skimmer-Aquamedic-Turbo-flotor-blue-500.pdf

Mentionez ca axul pompei are lipsa o garnitura/saiba care face pompa ineficienta. Sunt sigur ca un reefer priceput ii da de cap

pretul este de 200 RON sau schimb cu diferite chestii de acvaristica

Merci,
Sebastian.
Salut,

Aveti idee ce este asta rosie? Se incrusteaza in genul coralilor plating dar nu tin minte sa fi bagat asa ceva in bazin.

image
Salut Catalin,

Trimite-mi PM cu aresa. Maine il pun la curier.

Spor,
Sebastian.
Am rezolvat! M-a ajutat Mircea cu apa. Mul?umesc!
Ma pute?i ajuta ?i cu nevasta acum? )

Bag? draci in mine de 3 ore ?i nu se mai opre?te.
ma duc la mirciulik
multumesc!
ok. m-a sunat nevastama-mea ca am inundat living room-ul.
mi-a iesit furtunul din pompa de recirculare si mi-a pompat toata apa din sump pe podea

va rog, daca aveti posibilitatea sa ma ajutati si pe mine cu niste apa de osmoza. in ritmul in care o sa o produc eu cred ca o sa imi moara toate orataniile.
merge cu biopellets?
il dai cu pompa?
Salut,

Cumpar un reactor micut de biopellets.
Rog PM cu oferte.

Multumesc,
Sebastian.
Mai asteapta.
Testeaza NH4, NO2 si NO3.

Dupa ce ai NH4 si NO2 la 0 faci un schimb mai mare de apa si poti introduce CUC. La fel, cu cleaner sau fire shrimp mai asteapta putin.
s-a mai facut vreo comanda? as vrea si eu un bidon.
Il am acasa. Multumesc!

Am facut masuratori.

390 sub lucioul apei
170 pe la mijloc
100 pe nisip

aceste valori le-am obtinut cu lampa data aproape in blana.
ce imi place e ca are un spread destul de larg si uniform.

PAR metrul este in bucuresti, cartier bucurestii noi. Mai are cineva nevoie de el pana pleca inapoi la Catalin?

merci,
sebastian.
eu am impresia ca tot ansamblul cu furtunul sta sub apa
total deacord. problema e ca este imposibil sa prind nenorocirea aia de peste
kirucd wrote:Peacemaker-ul nu este tubul din acryl, ci cusca in care au stat pestii pentru acomodare cu ceilalti pesti din bazin...

chiar ma gandeam cum sa fac peacemaker-ul cu bidoane )

Salutari si multumesc.
A ajuns astazi la birou. maine il iau acasa sa masor chestii
Radu Marian wrote:
Haha )
La mine pe prietena mea nu o deranjeaza ( sau cel putin asa zice ) insa mie nu prea imi place ca bolboroseste asa )
Dupa ce se stabilizeaza bazinul o sa incerc sa il opresc in intervalul 24:00-07:00 si sa vad cum reactioneaza bazinul cand fac teste.

la intake-ul de aer trebuie sa ai un "silancer" ai asa ceva? de obicei fara mizeria aia face mult zgomot skimmerul.
Pret nou 700 RON
glumesti cu lipitul... nu?

si eu ma gandeam sa imi iau o anemona dar ma gandeam sa o pun pe o piatra pe nisip de unde sa nu poata ajunge la restul pietrelor.

se deplaseaza pe nisip?
OK. O sa vreau sa bag niste pesti in viitorul apropiat dar imi e frica cu dotty-ul ala care e destul de rau cand vine vorba de colegii noi de acvariu.

Ma gandeam sa cumpar/fac un peacemaker cum are nenea asta aici

aveti idee de unde il pot cumpara sau unde il pot face?

Forum Index » Profile for ddsek » Messages posted by ddsek
Go to: