[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bykulyno
Forum Index » Profile for bykulyno » Messages posted by bykulyno
Donez Black Molly, toti cei pe care ii am in acvariu ( adulti si pui); cred ca sunt vreo 20, nu i-am numarat.

info - iulian.abiculesei@gmail.com sau PM
Tel -0721084772 - Costin
Multumesc de primire
in bazinul acesta vor fi cazati Moly si Cory ( momentan cred ca e suprapopulat); va veni, in viitorul apropiat, un bazin de 112L pt ceva mai multi neoni.
Ca si fertilizare macro, voi incepe cu PPS Pro si voi adauga si Easy Carbo.

In cazul in care aveti alte sugestii, astept sa ma "loviti" cu orice , nu doar in privinta fertilizarii cat si in privinta setup-ului - doar vreau sa invat, caci sunt novice intr-ale acvariilor plantate

@Severus - ma agat de copilarie , chiar daca la 27 de ani nu prea mai am tangente cu copilaria

O zi buna,
Salutare tuturor,
Numele meu este Costin si de vreo 2 luni, am reinceput sa cochetez cu acvaristica ( pana pe la vreo 18 ani am avut 7 acvarii, doar cu pesti si foarte putine plante).

Vorba lunga, saracia omului, asa ca haideti sa va prezint "balta" :

-acvariu Eheim aquastar 54 (provenienta HB)
-filtru Eheim - inclus is kit
-filtru Aquael fan ( primul mi s-a parut ca nu face fata)
-iluminare - T8 15w caruia i-am pus un reflector Juwel ( in viitor voi bricola capacul sa mai pun unul)
-Fauna: 9 neoni, 4 cory, 4 moly (ai prietenei, deci........nu pot sa comentez nimic),vreo 40 de comunitari (Physa marmorata -primele oua luate odata cu plantele din HB probabil)
-Flora - Valisneria, Cabomba,4 fire de Hygrophila polisperma cred,un anubias prins pe o mangrova, 10 plantute de blyxa , lemna minor si inca cateva fire dintr-o planta necunoscuta careia nu am reusit sa-i gasesc numele
-fertilizare: doar micro momentan - Feropol la schimbul de apa si Feropol24
-CO2 - 1 bula la 3/4 secunde din bomba cu acid citric
= fertilizare macro - sper sa incep saptamana asta

-pozele au fost facute dupa curatenia saptamanala

Salut,
Ma numesc Costin si am reinceput sa ma ocup de acvaristica, acum vre-o 2 luni, dupa o pauza de aproximativ 7 ani, timp in care cele 5 acvarii pe care le-am avut si-au gasit alti proprietari ( le-a facut cadou tatal meu pe la cunostinte). Bine-nteles ca acum sunt interesat sa incerc sa mentin un acvariu plantat si cat mai frumos.

Setup-ul actual contine :

- acvariu de 54l brut ( Eheim aquastar)
-capac cu un neon de 15W; inca ma gandesc daca sa-l bricolez pe acesta sau sa imi fac unul asa cum trebuie
-substrat - Jbl Manado
-plante : Valisneria, Cabomba, anubias
-fauna - 10 neoni, 4 cory

Forum Index » Profile for bykulyno » Messages posted by bykulyno
Go to: